Yardım Gümrük sınırı hakkında

Reaksiyon skoru
52
Bu gümrük sınırı olayı aylık mı 30 euro yoksa sipariş başına mı 30 euro acaba? Aynı zamanda 5 ürün sınırı da tek seferlik alımlarda mı yoksa aylık mı bilen var mı? Mesela Temudan 1000 TL'lik ve Aliexpressten 1000 TL'lik ürün alsam aynı ay içinde sınıra takılıyor mu yoksa geçiyor mu ? Ya da son günlerde popüler olan mouse ve klavyeyi farklı hesaplar açıp ayrı ayrı alsam sıkıntı çıkar mı yardımcı olursanız sevinirim.

evet verebilirsiniz 5 sınırının ürün için mi yoksa sipariş sayısı için mi olduğunu net hatırlamıyorum, yanlışlık olmasın

aynı zamanda tek siparişte aynı üründen 5 adet maks alabilirsin

Yani aylık 5 defa 30 euroluk sipariş verebilirim değil mi ?
1730577095051.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu bir yakınının tc si ile atlatabilirsin

Alıntıyı görüntüle

bunu bir yakınının tc si ile atlatabilirsin
Benim için çok önemli değil çok fazla ürün almıyorum. Zaten genellikle fiyatı sınıra yakın ürünler alıyorum. 5 ürün her biri için 30 euro ise sınır sıkıntı yok o zaman. Ayrıca teşekkürler biraz baktım kendi sitesinde de ama net bir bilgi bulamamıştım konuyla ilgili.

aynı zamanda tek siparişte aynı üründen 5 adet maks alabilirsin
Teşekkürler.

Benim için çok önemli değil çok fazla ürün almıyorum. Zaten genellikle fiyatı sınıra yakın ürünler alıyorum. 5 ürün her biri için 30 euro ise sınır sıkıntı yok o zaman. Ayrıca teşekkürler biraz baktım kendi sitesinde de ama net bir bilgi bulamamıştım konuyla ilgili.

Teşekkürler.
hepsine farklı farklı sipariş geçerseniz sorun olucağını düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,262
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop