Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Sen söyleyene kadar hiç bakmadım. Sadece başlığıyla sınırlı kaldım. Baksaydım da almazdım. Şu an öyle bir durumumuz yok. Yani indirimi kaçırdığım için üzülmedim merak etme :D
Peki kanka sen biliyon ama arada kafanı linuxten kaldır :D iyi forumlar

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
beyler ben sarı veya blue swıtch oldguna nerden bakcam

Checkmate

80+ Silver
Direkt arayarak. Hatta direkt aldığım ürünlerin fotoğraflarını birazdan bırakırım.
Anladım hocam kaç tane ürün ve neler aldınız söyleyebilir misiniz ? Ben 1 mouse önce aldm daha sonra 2 mouse 1 klavye aldım, takılmaz umarım bizim siparişler.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,165
İsim
Turuncu Keskin
Anladım hocam kaç tane ürün ve neler aldınız söyleyebilir misiniz ? Ben 1 mouse önce aldm daha sonra 2 mouse 1 klavye aldım, takılmaz umarım bizim siparişler.
4 adet RGB şerit LED 3 adette termal macun almıştım. Aynı ay içinde gelmişti hepsi. Sizinkinin kalacağını hiç sanmıyorum , 4 ürün. Yüksek ihtimal 2 kutu şeklinde gelir.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Aldığınız ürün isminde hangi switch olduğu yazar

Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron sarı | beyaz​

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,165
İsim
Turuncu Keskin

Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron sarı | beyaz​

Gateron sarı. Sarı switch.

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom