bu mağazadan 3 hafta önce aldığım keycapsler bugün ulaştı, hiçbir ek ödeme yapmadım. olsa da ödemem amazonla iletişime geçerim zatenHocam geçenlerde farklı satıcılı küçük bir ürün satilmisti 7'TL gibi ücret vardı üründe fakat ürün milletin eline geçince 50'TL gibi ücret çıkmış vergi vs
Anladım diğeri gibi olursa sıkıntı diğer kişiler içinbu mağazadan 3 hafta önce aldığım keycapsler bugün ulaştı, hiçbir ek ödeme yapmadım. olsa da ödemem amazonla iletişime geçerim zaten
Alıntıyı görüntüle
çok düşük bir ihtimal ama öyle bir şey olursa ödeme yapmadan amazon ile iletişime geçmek en mantıklısı. ödeme yapılırsa da kuryeden makbuz istenilir, ödeme makbuzu amazona gönderilir. amazon her türlü yardımcı olur diye düşünüyorum.Anladım diğeri gibi olursa sıkıntı diğer kişiler için
Klavyeyi sabah aldım hala kartımdan para çekilmedi normal mi, ödeme yaptığım kartı istersem değiştirebiliyor muyum ?çok düşük bir ihtimal ama öyle bir şey olursa ödeme yapmadan amazon ile iletişime geçmek en mantıklısı. ödeme yapılırsa da kuryeden makbuz istenilir, ödeme makbuzu amazona gönderilir. amazon her türlü yardımcı olur diye düşünüyorum.
arkadaki babuş sommuner mi? Demin sipariş geçtim.bu mağazadan 3 hafta önce aldığım keycapsler bugün ulaştı, hiçbir ek ödeme yapmadım. olsa da ödemem amazonla iletişime geçerim zaten
Alıntıyı görüntüle
Satılık var mıAl dostum bence 2 klavye 300 TL ye denk geliyor bedava valla.