federalper
80+ Silver
benim baktığım yerde gözükmüyordu1k üstü her zaman vardı zaten
benim baktığım yerde gözükmüyordu
davet alabilir miyimŞimdi discord grubu kurup davet yollucam size
Bana da davet atar mısınızŞimdi discord grubu kurup davet yollucam size
Benim ki almanyadan hollandaya gitti ula bunlar benden uzaklaşayiiKonunun buralara gelmesi şaşırtıcı keycaps mouse indiriminden telegram discord gruplarına geldik daha kargolar ulaşmadı, onlar ulaşsın ticaret grubu da kurarız
Benimde aklıma böyle bir fikir geldi aslında mantıklıKonunun buralara gelmesi şaşırtıcı keycaps mouse indiriminden telegram discord gruplarına geldik daha kargolar ulaşmadı, onlar ulaşsın ticaret grubu da kurarız
Benim klavye de Almanya'dan Kuzey Hollanda'ya gitmiş Amsterdam'dan uçakla gelir büyük ihtimal.Benim ki almanyadan hollandaya gitti ula bunlar benden uzaklaşayii
Umarım gemiyle gelmez, gemiyle gelirse çok uzun sürer.Benim klavye de Almanya'dan Kuzey Hollanda'ya gitmiş Amsterdam'dan uçakla gelir büyük ihtimal.
Hocam geçenlerde farklı satıcılı küçük bir ürün satilmisti 7'tl gibi ücret vardı üründe fakat ürün milletin eline geçince 50'tl gibi ücret çıkmış vergi vsfarklı modeller de mevcut. 200 TL üzerine kargo ücretsiz. delikli ultra hafif mouse ile alınabilir.
keycaps link (konu ilk başta keycaps ve mouse olarak açıldığı için link böyle kalmış, kusura bakmayın)
mağazanın diğer ürünleri
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi- Gateron optik mavi switch
HK GAMING GK61 Mekanik Oyun Klavyesi Yüzde 60 | 61 RGB Gökkuşağı LED Arkadan Aydınlatmalı Programlanabilir Tuşlar | USB Kablolu | Mac ve Windows PC için | Hotswap Gateron Optik Kahverengi Anahtarlar | Pembe
Mizar MZ60 Luna Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Klavye 62 Anahtar ANSI ABD Düzeni | RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | Ghosting Karşıtı NKRO | Progammable Makro Tuşlar | Hotswap Gateron Optik Siyah Anahtarlar | Siyah
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi | %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni | LED aydınlatma | gölgeleme önleyici NKRO | progamelenebilir makro tuşları | Gateron optik sarı switch
HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 16000 cpi | USB Kablolu | 6 Programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Kavrama | Sirius-M 16000cpi Phantom
Alıntıyı görüntüle