hoAldım hayırlı olsun geçmiş olsun ?
Alıntıyı görüntüle
10 Tane falan stok vardı kankaStoklara çok az giriyorlar galiba hemen bitti.
Hocam ben klavyeler keycaps sanmıştım, başlığı keycaps ve mouse olarak açmıştım. Zaten keycapsler ve mouselar bile bedavaydi, sonra bir arkadaşımız uyardı benim keycaps sandıklarım klavyeymiş bu kadar büyümez diyordum, 50 bin görüntülenme vardı en son@Mr Sayar hocam konunun hiç bu kadar büyüyeceğini düşündünüz mü
Rgb olmasa bile attan aydınlatması olmayan klavyeyi almam. Bunda öyle bir şey de göremedim.rgb yok diye almayanlar hata etti, klavyenin özelliği zaten rgb olmaması retro tarzda klavye.
30 civarındaydı stok 237 tlden satıldı vergi dahil.10 Tane falan stok vardı kanka
öyle. şu an kartta para da var geldiği gibi yapışcam (keycapsler hariçtir)Beyler bu satıcı normalin çok altında satıyor ne yakalarsanız yakalayın düşünmeden alın bu fiyatları bir daha mum ile ararsınız yoksa
ben baktığımda 10 vardı, kargo vergi dahil 400TL ye geliyordu. 237 vergisiz ve kargosuz fiyat.30 civarındaydı stok 237 tlden satıldı vergi dahil.
150 dolarya beyler bu klavyeyı alan pek olmaz dıye dusunuyorum cok ucuz bırsey gıbı
aynen baya ucuzya beyler bu klavyeyı alan pek olmaz dıye dusunuyorum cok ucuz bırsey gıbı
160$ya beyler bu klavyeyı alan pek olmaz dıye dusunuyorum cok ucuz bırsey gıbı
Satıcıyı unuttum AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABeyler bu satıcı normalin çok altında satıyor ne yakalarsanız yakalayın düşünmeden alın bu fiyatları bir daha mum ile ararsınız yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok klavyenin tipi kötüymüş vs derseniz büyük hata edersiniz.