Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
hocam 5 gündür 10 defa konuştum biri siparişiniz iptal olcak biri 48 saat içinde çekecek diyor üstünüz ile konuşabilir miyim diyorum tın yok
Hocam üzüldüm yani yapacak bir şey yok gibi, biraz bekleyin 48 saat içinde çekmez ise sanırım yapacak başka bir şey yok. Benden de 2 tane sipariş parası aldılar daha önce (yanlışlıkla) 3-4 gün içerisinde otomatik iade ettiler.

federalper

80+ Silver
Hocam üzüldüm yani yapacak bir şey yok gibi, biraz bekleyin 48 saat içinde çekmez ise sanırım yapacak başka bir şey yok. Benden de 2 tane sipariş parası aldılar daha önce (yanlışlıkla) 3-4 gün içerisinde otomatik iade ettiler.
hocam 5 gündür o 48 saati bekliyorum yani koskoca amazon da nasıl böyle bir şey olabiliyor nasıl bir şans bu

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
sorunun çözümü var da bulacak vaktim yok rapor yazarken bakayım dedim göremedim. amazon ödeme hatası ya da amazon ödeme sorunu diye dh forumda arayıp bulunabilir. bir link üzerinden çözülüyordu. benim de başıma gelmişti oradan görmüştüm

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

federalper

80+ Silver
sorunun çözümü var da bulacak vaktim yok rapor yazarken bakayım dedim göremedim. amazon ödeme hatası ya da amazon ödeme sorunu diye dh forumda arayıp bulunabilir. bir link üzerinden çözülüyordu. benim de başıma gelmişti oradan görmüştüm
Hocam müsait olduğunuz zaman yardımcı olur musunuz peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz baktım şimdi bulamadım dediğim gibi yardımcı olursanız çok çok iyi olur

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam müsait olduğunuz zaman yardımcı olur musunuz peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz baktım şimdi bulamadım dediğim gibi yardımcı olursanız çok çok iyi olur
bulursam konuya ekleyim, sorunu yaşayan başkaları olursa onlar da yararlansın

Checkmate

80+ Silver
aaaas.PNG

Arkadaşlar benim paket tekrar 2 kere hoofddorpa mı gidecek yoksa buradan direkt istanbula mı gidecek ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom