Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Silinsin

80+ Silver
Bunu geçiren gümrük memuruna iyi bir fırça atmak lazım, 2 ürünüm 160€ olduğu için geçmemişti.
Toplamı 150 euro yapmıyor oranın ürünün piyasa değeri önemli değil satıcının eline ne kadar geçtiği önemli bu limitin amacı yurtdışına akan döviz kurunu azaltmak. Yani adamlar sen değerli bir şey alma diye yapmıyor yurtdışına akan döviz trafiğini azaltmak istiyor.

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Arkadaşlar mouse amazonda İstanbula ulaştı olarak gözüküyor fakat Kolay Gelsinde ürünün numarasını aratınca böyle bir kayıtın olmadığını söylüyor.
1666623417142.png

1666623433727.png

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Arkadaşlar mouse amazonda İstanbula ulaştı olarak gözüküyor fakat Kolay Gelsinde ürünün numarasını aratınca böyle bir kayıtın olmadığını söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kerry lojistik taşıyor yurtdışında
Mesaj otomatik birleştirildi:

gk61s black switch klavyem geldi sesi çok tok ve hissiyatı çok güzel. gerçekten switchlerin pürüssüz olduğunu hissettiriyor klavye

1666623835376.png

federalper

80+ Silver
19 ekimde klavye aldım kartımdan ödeme çekmemiş normalde çekmediği zaman bana yeniden ödeme şansı sunuyordu fakat hala ödeme onaylandı olarak gözüktü 5 gün boyunca bir sıkıntı yok çeklir kartınızdan dediler fakat bugün ise 24 saat içinde çekmediyse iptal olmuş oluyor diyor müşteri hizmetleri ben bunu tüketici hakemeyetine şikayet edebiliyor muyum yani bildiğin amazonun sistemsel bir hatası oldu ve şuanda klavyeyi alamadım hala siparişler kısmında onaylandı olarak gözüküyor

Silinsin

80+ Silver
19 ekimde klavye aldım kartımdan ödeme çekmemiş normalde çekmediği zaman bana yeniden ödeme şansı sunuyordu fakat hala ödeme onaylandı olarak gözüktü 5 gün boyunca bir sıkıntı yok çeklir kartınızdan dediler fakat bugün ise 24 saat içinde çekmediyse iptal olmuş oluyor diyor müşteri hizmetleri ben bunu tüketici hakemeyetine şikayet edebiliyor muyum yani bildiğin amazonun sistemsel bir hatası oldu ve şuanda klavyeyi alamadım hala siparişler kısmında onaylandı olarak gözüküyor
Siparişimi değiştir kısmından değiştiriliyor mu kart veya kartta limit yoksa veya online alışverişe kapalıysa düzeltip bir daha görüşün derim

ChristianSerratos

80+ Silver

federalper

80+ Silver
Siparişimi değiştir kısmından değiştiriliyor mu kart veya kartta limit yoksa veya online alışverişe kapalıysa düzeltip bir daha görüşün derim
5 gündür konuşuyorum kartı kaç kez ödemeler kısmında değiştirdim kart açısından sorun yok siparişimi değiştire bastığımda ödeme değiştirme gelmiyor bildiğin amazon buglandı yani

Uygun fiyattan Mizar veya GK61 alınır dm üzerinden ulaşın

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
5 gündür konuşuyorum kartı kaç kez ödemeler kısmında değiştirdim kart açısından sorun yok siparişimi değiştire bastığımda ödeme değiştirme gelmiyor bildiğin amazon buglandı yani

bu sorunun çözümü dh forumda vardı. oraya bakın derim

Checkmate

80+ Silver

1 gün içinde ödeme yapabiliryosun eğer 1 günü geçersen olmuyor ve sipariş otomatik iptal oluyor, benim kartta para yoktu kart kullanıma kapalı şekilde satın aldım, 24 saat süre verdi para yükledim kullanıma açtım ödeme onaylandı kargoda şu an benim paket.

federalper

80+ Silver
bu sorunun çözümü dh forumda vardı. oraya bakın derim
rica etsem link atabilir misin

1 gün içinde ödeme yapabiliryosun eğer 1 günü geçersen olmuyor ve sipariş otomatik iptal oluyor, benim kartta para yoktu kart kullanıma kapalı şekilde satın aldım, 24 saat süre verdi para yükledim kullanıma açtım ödeme onaylandı kargoda şu an benim paket.
işte bende de sende olanın olması gerekirken hala onaylandı da kaldı garip şekilde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom