Bu iki şirket davalık diye biliyorum bu mouse yüzünden gerçekten birebiri insan biraz değiştirirRenk seçenekleri ve tasarım olarak bire bir aynı
Bu iki şirket davalık diye biliyorum bu mouse yüzünden gerçekten birebiri insan biraz değiştirirRenk seçenekleri ve tasarım olarak bire bir aynı
300-400@federalper hocam bu 3389 sensörlü olan hk'nin hakettiği nedir sizce?
Elinde bekletip bütün mouslarin satılmasını beklersen daha üst fiyatlara satarsın300-400
Ben almadım hocam başka yav sadece 3389 aldım kendim için bir tane ama düşünüyorum hala basiliskle devam mı bunu açayım mı diyr300-400
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elinde bekletip bütün mouslarin satılmasını beklersen daha üst fiyatlara satarsın
Bence aç basilsiki sat razerin piyasası daha iyi o mouse a göreBen almadım hocam başka yav sadece 3389 aldım kendim için bir tane ama düşünüyorum hala basiliskle devam mı bunu açayım mı diyr
2. El satılır mı diyorsunuzBence aç basilsiki sat razerin piyasası daha iyi o mouse a göre
Piyasasına bak en ucuz ilan ne kadardır ilanda satılan bir mouse modeli mi vs ondan sonra sat2. El satılır mı diyorsunuz
Ama %90 HK gaming ürünlerinden daha karla satılırPiyasasına bak en ucuz ilan ne kadardır ilanda satılan bir mouse modeli mi vs ondan sonra sat
Tasarım aynı yav sanmam sorun olsun yıllar boyu gitmesini beklemiyorum 3 5 kişi hariç memnun mousedan3389 sensörlü mouse açma bence sıkıntılı hocam
Gelcek son durak orası burdan sonrası gümrükAlıntıyı görüntülebenim kargoya ne olmuş
benim kargo 2 gün gezip geri dönmüş
Aynısı bana da olmuşSanırım aynı kaderi paylaşıyorlar