Bu cumaya kadar gelir tahminen hocamAlıntıyı görüntüle
Sanırım aynı kaderi paylaşıyorlar
Bu cumaya kadar gelir tahminen hocamAlıntıyı görüntüle
Sanırım aynı kaderi paylaşıyorlar
Gelsin de ne zaman geleceği pek önemli değil . Birde bu enter kısmı inşallah görseldeki gibidir , düz olanı kullanamıyorum.Bu cumaya kadar gelir tahminen hocam
Mizar da öyle hk de değilGelsin de ne zaman geleceği pek önemli değil . Birde bu enter kısmı inşallah görseldeki gibidir , düz olanı kullanamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Kutusunda düz gözükmesine rağmen attığım resimdeki gibi mi geliyor hocam . Mizar MZ60 Luna aldım bu arada.Mizar da öyle hk de değil
Mz60 da istediğiniz gibi geliyor hocamKutusunda düz gözükmesine rağmen attığım resimdeki gibi mi geliyor hocam . Mizar MZ60 Luna aldım bu arada.
Finalmouse çakması tabii ki de güzel hocam o yüzden 3389 için 500 600 ideal dedim millet anlamadıBenim beyaz mira s geldi bugün,efsane mouse g102ye 10kat basar.Ben sadece sağ sol siyah şeyleri taktım birde yedek skatez gelmemiş altı için.
Hocam final mouse değil hati çakması mouse mousun uzaktan yakinda final mouse ile alakası yokMz60 da istediğiniz gibi geliyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Finalmouse çakması tabii ki de güzel hocam o yüzden 3389 için 500 600 ideal dedim millet anlamadı
Kullananlar öyle demiş hocam benim ilgi alanım değil açıkçası öyleyse özür dilerim ama tipleri de benziyorduHocam final mouse değil hati çakması mouse mousun uzaktan yakinda final mouse ile alakası yok
Tmdır , teşekkürler bilgilendirdiğiniz için .Mz60 da istediğiniz gibi geliyor hocam
Renk seçenekleri ve tasarım olarak bire bir aynıKullananlar öyle demiş hocam benim ilgi alanım değil açıkçası öyleyse özür dilerim ama tipleri de benziyordu
Ha bunla kıyasını gördüm hocam evet kullanıcı yorumları için dedim açıkçası ama bunla çok daha benziyor haklısınızRenk seçenekleri ve tasarım olarak bire bir aynı
Hocam porge,beyaz kırmızı karışık mousepadde almıştım oda gelmiş efsane duruyor şuan tek klavye kaldı.Renk seçenekleri ve tasarım olarak bire bir aynı