Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
15 inde kendime klavye+fare sipariş ettim, 17 sinde kuzenime klavye sipariş ettim. 22 sinde kuzeniminki geldi, iyi de oldu kendisi beni ziyarete gelmişti direkt teslim alabildi de benimkisi 21 inde Hollanda'dan bir yola çıkmış aşık Veysel gibi gece gündüz gidiyor herhalde ne bir güncelleme var ne de Kolay Gelsin'e teslim edilmiş... Amazon'un yurtdışı kargo gönderimlerini biraz düzeltmesi lazım gibi.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Benimkilerde 4 gündür yolda. Aradım şimdi henüz gümrük işlemleri yapılmamış yani ulaşmamış. Sanırım topluca alıcaz burdakiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde 3 gündür gk61 ler o durumda mizar60 cumartesi günü geldi gk61 i bekliyorum
Mz60ları çok övdüler. Sizin değerlendirmeniz nedir? Hangi switch aldınız?

Checkmate

80+ Silver
Sirius m 3389 olanından aldım bazı mouselar bozuk çıkabiliyormuş, pc görmüyormuş mouseu. Bunu iade etmek istesem nasıl edeceğim ?

soilobi

80+
benim gk61 siyah switch geldi gayet iyi basım hissiyatı güzel

Ekler

• 20221024_124720.jpg
    20221024_124720.jpg
    1.4 MB · Hit: 82

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Benimkilerde 4 gündür yolda. Aradım şimdi henüz gümrük işlemleri yapılmamış yani ulaşmamış. Sanırım topluca alıcaz burdakiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mz60ları çok övdüler. Sizin değerlendirmeniz nedir? Hangi switch aldınız?
Sarı switch olanını aldım 2 gündür kullanıyorum 10 saat kadar tecrübe etmişimdir valo ve cs go da. Daha öncesinde kumara k552-2 red switch kullanıyordum hassasiyet olarak mizar çok daha iyi hafif dokunmayı bile algılıyor yanlışlıkla tuşlara dokunduğum oluyor oyundayken alışmak gerekiyor. Malzeme kalitesi filan gayet iyi altlarında 4 tane kauçuk var mouse ped üzerinde kayma yapmıyor kumara yapıyordu. Sarı switchler red switchlere göre daha sesli geldi sadece onun dışında çok memnunum. Klavyeyi sağa doğru yamuk şekilde kullanan varsa kesinlikle %60 klavye almalı.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Sarı switch olanını aldım 2 gündür kullanıyorum 10 saat kadar tecrübe etmişimdir valo ve cs go da. Daha öncesinde kumara k552-2 red switch kullanıyordum hassasiyet olarak mizar çok daha iyi hafif dokunmayı bile algılıyor yanlışlıkla tuşlara dokunduğum oluyor oyundayken alışmak gerekiyor. Malzeme kalitesi filan gayet iyi altlarında 4 tane kauçuk var mouse ped üzerinde kayma yapmıyor kumara yapıyordu. Sarı switchler red switchlere göre daha sesli geldi sadece onun dışında çok memnunum. Klavyeyi sağa doğru yamuk şekilde kullanan varsa kesinlikle %60 klavye almalı.
Normal sarıyı biraz denedim, bana o kadar yumuşak gelmedi. Optik sarı mı seninki? Hayırlı olsun bu arada.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
15 inde kendime klavye+fare sipariş ettim, 17 sinde kuzenime klavye sipariş ettim. 22 sinde kuzeniminki geldi, iyi de oldu kendisi beni ziyarete gelmişti direkt teslim alabildi de benimkisi 21 inde Hollanda'dan bir yola çıkmış aşık Veysel gibi gece gündüz gidiyor herhalde ne bir güncelleme var ne de Kolay Gelsin'e teslim edilmiş... Amazon'un yurtdışı kargo gönderimlerini biraz düzeltmesi lazım gibi.
Çok garip cidden mesela kuzenine gelen 5 günde teslim edilmiş benimki ise ilk 4 gün kargoya bile gönderilmedi. Tamamen kafaya göre yolluyorlar herhalde tarih falan hak getire.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
Çok garip cidden mesela kuzenine gelen 5 günde teslim edilmiş benimki ise ilk 4 gün kargoya bile gönderilmedi. Tamamen kafaya göre yolluyorlar herhalde tarih falan hak getire.
şu gümrükten geçsin de ne zaman gelirse gelsin :D

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom