Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ovixfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ömer Erdin
ben de de aynı şekilde 20 ekimde hollanda dan çıkmış ama 4 gündür tık yok
az önce lojistikle konuştum 2 + 2 sipariş verdim ama kargo numaraları aynı gözüyor sıkıntı olur mu dedim. biz onayladıysak bir sıkıntı olmaz dedi ama güvenemedim yinede

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Pudding keycapsler bir süre sonra can sıkıyor ben beyaz hyperx pbt pudding keycaps almıştım artık bi süre sonra dayanamadım direkt klavyeyi değiştirdim aşırı dikkat dağıtıyor çok parlatıyor zaten hyperx klavyenin rgb leri aşırı güçlü oluyor bir de pudding takınca imkanı yok oyun falan oynamayamazsın yani

panizher

80+ Silver
Pudding keycapsler bir süre sonra can sıkıyor ben beyaz hyperx pbt pudding keycaps almıştım artık bi süre sonra dayanamadım direkt klavyeyi değiştirdim aşırı dikkat dağıtıyor çok parlatıyor zaten hyperx klavyenin rgb leri aşırı güçlü oluyor bir de pudding takınca imkanı yok oyun falan oynamayamazsın yani
Parlakligi kismayi denedinmi kanka🙂

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Rgb ekranı gece görmek için güzel gerisinde çok bir olayı yok mesaj yazarken bile klavyeye bakmıyor kimse alışkanlık oluyor zaten

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Parlakligi kismayi denedinmi kanka🙂
Aklıma gelmemişti çok saol valla ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rgb ekranı gece görmek için güzel gerisinde çok bir olayı yok mesaj yazarken bile klavyeye bakmıyor kimse alışkanlık oluyor zaten
Bakmasan bile gözünü alıyor dostum alttan böyle o renk geçişleri falan aşırı batıyor gözüne emin olabilirsin buna

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Erdem çay
Işığı kısacaksan pudding almanın ne anlamı var :D
Tercih meselesi pudding yokken bile en düşükte kullanıyorum pudding yapınca yine en düşükte gerçekten aşırı ışık veriyor pudding

Hala klavye alamadım yakından elden teslim birini bulsam İstanbul da beyaz pembe

Checkmate

80+ Silver
Tercih meselesi pudding yokken bile en düşükte kullanıyorum pudding yapınca yine en düşükte gerçekten aşırı ışık veriyor pudding

Hala klavye alamadım yakından elden teslim birini bulsam İstanbul da beyaz pembe
Mizar hk klavyeler canavar gibi bazı bilgisizler 400TL ye satıyor onlardan çökmek lazım.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Mizar hk klavyeler canavar gibi bazı bilgisizler 400TL ye satıyor onlardan çökmek lazım.
300den satan bile var alan da biliyorum :) şuan piyasada aşırı olduğu için fiyatlar aşırı düşük. Bu ürünler sarıldığında stoklar bitince fiyatlar artacaktır.

WhatsApp Image 2022-10-24 at 12.29.26.jpeg

Hk gk61 black switch bugün geldi. Çok güzel. Hissiyatı fena değil hoşuma gitti.
Corsair daha tok ses veriyor. Gk61 sesi daha tiz geldi.Sanırım keycapslerden dolayı. Corsairin keycapsler daha kaliteli.
Oyun oynarken bunu kullanmayı düşünüyorum.
Diğer işlerde Corsaire devam :)

Cihangir

80+ Gold
tüh be keşke bende alabilseydim klavyeden
Alıntıyı görüntüle
Hk gk61 black switch bugün geldi. Çok güzel. Hissiyatı fena değil hoşuma gitti.
Corsair daha tok ses veriyor. Gk61 sesi daha tiz geldi.Sanırım keycapslerden dolayı. Corsairin keycapsler daha kaliteli.
Oyun oynarken bunu kullanmayı düşünüyorum.
Diğer işlerde Corsaire devam :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,403
Üyeler
163,154
Son üye
ayaz073