az önce lojistikle konuştum 2 + 2 sipariş verdim ama kargo numaraları aynı gözüyor sıkıntı olur mu dedim. biz onayladıysak bir sıkıntı olmaz dedi ama güvenemedim yinedeben de de aynı şekilde 20 ekimde hollanda dan çıkmış ama 4 gündür tık yok
az önce lojistikle konuştum 2 + 2 sipariş verdim ama kargo numaraları aynı gözüyor sıkıntı olur mu dedim. biz onayladıysak bir sıkıntı olmaz dedi ama güvenemedim yinedeben de de aynı şekilde 20 ekimde hollanda dan çıkmış ama 4 gündür tık yok
Parlakligi kismayi denedinmi kankaPudding keycapsler bir süre sonra can sıkıyor ben beyaz hyperx pbt pudding keycaps almıştım artık bi süre sonra dayanamadım direkt klavyeyi değiştirdim aşırı dikkat dağıtıyor çok parlatıyor zaten hyperx klavyenin rgb leri aşırı güçlü oluyor bir de pudding takınca imkanı yok oyun falan oynamayamazsın yani
Işığı kısacaksan pudding almanın ne anlamı varParlakligi kismayi denedinmi kanka
Aklıma gelmemişti çok saol valla yaParlakligi kismayi denedinmi kanka
Bakmasan bile gözünü alıyor dostum alttan böyle o renk geçişleri falan aşırı batıyor gözüne emin olabilirsin bunaRgb ekranı gece görmek için güzel gerisinde çok bir olayı yok mesaj yazarken bile klavyeye bakmıyor kimse alışkanlık oluyor zaten
Tercih meselesi pudding yokken bile en düşükte kullanıyorum pudding yapınca yine en düşükte gerçekten aşırı ışık veriyor puddingIşığı kısacaksan pudding almanın ne anlamı var
Mizar hk klavyeler canavar gibi bazı bilgisizler 400TL ye satıyor onlardan çökmek lazım.Tercih meselesi pudding yokken bile en düşükte kullanıyorum pudding yapınca yine en düşükte gerçekten aşırı ışık veriyor pudding
Hala klavye alamadım yakından elden teslim birini bulsam İstanbul da beyaz pembe
300den satan bile var alan da biliyorum şuan piyasada aşırı olduğu için fiyatlar aşırı düşük. Bu ürünler sarıldığında stoklar bitince fiyatlar artacaktır.Mizar hk klavyeler canavar gibi bazı bilgisizler 400TL ye satıyor onlardan çökmek lazım.
Senin klavyelerle cs atıyormuş kargocularBenim 2 paket 4gündür hala hoofddropda
Alıntıyı görüntüle
Hk gk61 black switch bugün geldi. Çok güzel. Hissiyatı fena değil hoşuma gitti.
Corsair daha tok ses veriyor. Gk61 sesi daha tiz geldi.Sanırım keycapslerden dolayı. Corsairin keycapsler daha kaliteli.
Oyun oynarken bunu kullanmayı düşünüyorum.
Diğer işlerde Corsaire devam