Yok hocam anlamadınız amazona ödeme yapamamış kart iptal olmuş yaniKerrylojistiği arasın o yönlendirir zaten beyanname yazdırıp tarafına yollatmaya
Yok hocam anlamadınız amazona ödeme yapamamış kart iptal olmuş yaniKerrylojistiği arasın o yönlendirir zaten beyanname yazdırıp tarafına yollatmaya
Hepsi ayni urun mu farkli farkli mibenim tekte 7 ürün geçmiş
aa pardon ben de benle aynı durumu yaşadı o yüzden iadeye döndü sandım go :/Yok hocam anlamadınız amazona ödeme yapamamış kart iptal olmuş yani
Yok hocam yav gitti güzelim klavyeaa pardon ben de benle aynı durumu yaşadı o yüzden iadeye döndü sandım go :/
senin risk daha az. Bende aynı gümrükle gelirse 4 ürün gibi görünecekBende 2 klavye 2 mouse verdiim gelir umarım
4 puding 2 mouse 1 klavyeHepsi ayni urun mu farkli farkli mi
İstanbul'da yarın geliyor.Bu ne anlama geliyor. Türkiye'ye gelmiş mi ?Alıntıyı görüntüle
Daha gezece k cok yolu var demekBu ne anlama geliyor. Türkiye'ye gelmiş mi ?Alıntıyı görüntüle
Senin ppyi görünce sürekli twd izleyesim geliyor sonra vazgeçiyorum son sezon yüzünden yarım kaldı bakalım4 puding 2 mouse 1 klavye
o anlama gelmiyor la takip kimliği sipariş aşamasın da var zatenİstanbul'da yarın geliyor.
ben gwen öldüğü sezon bıraktımSenin ppyi görünce sürekli twd izleyesim geliyor sonra vazgeçiyorum son sezon yüzünden yarım kaldı bakalım