Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

federalper

80+ Silver
pazartesi çeker belki kartı tanımlayamamıştır
Hocam çok saçma ya kapanmış sanal kart ile aldım yanlışıkla iptal olması gerekirken iptal vs olmadı sonrasında amazonla görüştüğüm de onu kaldırın yeni kart ekleyin dediler 48 saat sonra çekilir dediler 4 gün geçti tık yok sipariş de iptal edilmiyor siparişlerim kısmından ödemeler de değişmiyor hiçbir şey yapamıyorum

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

ChristianSerratos

80+ Silver
Hocam çok saçma ya kapanmış sanal kart ile aldım yanlışıkla iptal olması gerekirken iptal vs olmadı sonrasında amazonla görüştüğüm de onu kaldırın yeni kart ekleyin dediler 48 saat sonra çekilir dediler 4 gün geçti tık yok sipariş de iptal edilmiyor siparişlerim kısmından ödemeler de değişmiyor hiçbir şey yapamıyorum
24 saat kuralı kalktımı para çekmediği taktir de 24 saat için de ödeyebiliyordun

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,678
İsim
Kerem Çavuş
Belki iş günüdür yarına belli olur ne olucağı

ChristianSerratos

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom