+1benim de aynı
+1benim de aynı
Bende 19 ekimde aldım hala kargoya da verilmedi karttan da para çekmedio zaman senin yarın gelir kanka kolay gelsinde yamuk olmaz
karttan para çekmemesi sıkıntılı olabilir iletişime geçtin mi ben aldığım an çekti çünküBende 19 ekimde aldım hala kargoya da verilmedi karttan da para çekmedi
bende direk parayı aldı da fazla aldı 50tl geri ödemesi lazım banaBende 19 ekimde aldım hala kargoya da verilmedi karttan da para çekmedi
ya 2 kere aradım 4 kere chattan yazdım 24-48 saat içinde yeni eklediğiniz karttan çekecek diyor ama 4 gün geçti tık yokkarttan para çekmemesi sıkıntılı olabilir iletişime geçtin mi ben aldığım an çekti çünkü
pazartesi çeker belki kartı tanımlayamamıştırya 2 kere aradım 4 kere chattan yazdım 24-48 saat içinde yeni eklediğiniz karttan çekecek diyor ama 4 gün geçti tık yok
Bende de ayni hocam salı gelir muhtemelenhareket yokhoofddorp NL paket kargo şubesinden çıktı
Kolay gelsinde görünmüyor
Bakalım ben 2 sipariş 2-2 klavye vermiştim umarım gelirBende de ayni hocam salı gelir muhtemelen
Hocam çok saçma ya kapanmış sanal kart ile aldım yanlışıkla iptal olması gerekirken iptal vs olmadı sonrasında amazonla görüştüğüm de onu kaldırın yeni kart ekleyin dediler 48 saat sonra çekilir dediler 4 gün geçti tık yok sipariş de iptal edilmiyor siparişlerim kısmından ödemeler de değişmiyor hiçbir şey yapamıyorumpazartesi çeker belki kartı tanımlayamamıştır
Bende 2 klavye 2 mouse verdiim gelir umarımBakalım ben 2 sipariş 2-2 klavye vermiştim umarım gelir
24 saat kuralı kalktımı para çekmediği taktir de 24 saat için de ödeyebiliyordunHocam çok saçma ya kapanmış sanal kart ile aldım yanlışıkla iptal olması gerekirken iptal vs olmadı sonrasında amazonla görüştüğüm de onu kaldırın yeni kart ekleyin dediler 48 saat sonra çekilir dediler 4 gün geçti tık yok sipariş de iptal edilmiyor siparişlerim kısmından ödemeler de değişmiyor hiçbir şey yapamıyorum
Belki iş günüdür yarına belli olur ne olucağıHocam çok saçma ya kapanmış sanal kart ile aldım yanlışıkla iptal olması gerekirken iptal vs olmadı sonrasında amazonla görüştüğüm de onu kaldırın yeni kart ekleyin dediler 48 saat sonra çekilir dediler 4 gün geçti tık yok sipariş de iptal edilmiyor siparişlerim kısmından ödemeler de değişmiyor hiçbir şey yapamıyorum
benim tekte 7 ürün geçmişBende 2 klavye 2 mouse verdiim gelir umarım