474lük üründen 518tl alındı benden fazla alındı sanmıştım şuan ürün ücreti güncellendi 474 yazıyor. ama ödediğim 518.nasıl fazla?
474lük üründen 518tl alındı benden fazla alındı sanmıştım şuan ürün ücreti güncellendi 474 yazıyor. ama ödediğim 518.nasıl fazla?
sipariş özetinden bakın hatalıysa amazona yazın474lük üründen 518tl alındı benden fazla alındı sanmıştım şuan ürün ücreti güncellendi 474 yazıyor. ama ödediğim 518.
evet hatalı yazamadım şuan hata veriyor ondan sormuştum kendileri otomatik iade mi yapıyor diye teşekkürler cevap içinsipariş özetinden bakın hatalıysa amazona yazın
belli olmuyor hocam sistemsel hatadır yazın kasti yapmazlar farkedilirse düzeltirler ama yazmak daha kolay geri dönüş sağlamalarını sağlar.evet hatalı yazamadım şuan hata veriyor ondan sormuştum kendileri otomatik iade mi yapıyor diye teşekkürler cevap için
arama talep edinsohbetle ilgili sorun oluştu gibi bir uyarı oluştu sabah yazarım sorun olmaz herhalde.
şuan müsait değilim. o yüzden onu istemedim.arama talep edin
hareket yokhoofddorp NL paket kargo şubesinden çıktıuzun süredir hareket yoksa kolaygelsin üzerinden bak
benim de aynıhareket yokhoofddorp NL paket kargo şubesinden çıktı
Kolay gelsinde görünmüyor
o zaman senin yarın gelir kanka kolay gelsinde yamuk olmazhoofddorp NL gözüküyor amazon üzerinden kolaygelsinde sorgulayınca yarın dağıtıma cıkacağı yazıyor bende