federalper
80+ Silver
evetMizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi ? bundan mı istiyorsun
evetMizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi ? bundan mı istiyorsun
GK61 daha mı iyi yoksa renkten dolayımı
Renkten dolayı normalde GK61 daha iyi aralarında öyle bir fark yok ama marka değeri olarak daha iyiGK61 daha mı iyi yoksa renkten dolayımı
Masamda çok aşırı sırıtıyor yoksa memnun kaldım kalite olarakRenkten dolayı normalde GK61 daha iyi aralarında öyle bir fark yok ama marka değeri olarak daha iyi
Düşünürsen özelden konuşalımGK61 daha mı iyi yoksa renkten dolayımı
GK61 kırmızı renk takas düşünür müsünmizar mz60 siyah renk mavi switch var elimde beyaz elinde olup takas etmek isteyen varsa takas edebilirim![]()
Özelden döndümmizar mz60 ve gk61 alınır , satıcılar yazabilir. Çoklu da alabilirim.
sanırım hayır sadece gk satıldı brown olarakMizar brown satıldı mı amazonda ?
Teşekkürler ama beyaz düşünüyorum.GK61 kırmızı renk takas düşünür müsün
fn m1 olması lazımKlavyedeki QWE üzerindeki m1 m2 ve m3 profil tuşlarını nasıl kullanabiliyoruz bilgisi olan var mı?
Hocam esc Tuşunu vs atadıktan sonra programı silersek yaptığımız şeyler gidiyor mu ? Programın illaha durması mı gerekiyor ?Şimdi esc tuşunu düzeltmek isteyen arkadaşlar için rehber niteliğinde olması için atıyorum bunu.
Önecelikle mizar mz60 klavyenin driverini indirmeniz gerekiyor : https://hk-gaming.com/pages/software
Ardından driveri açtıktan sonra sağda macros bölümü var ona tıklamanız gerekiyor :![]()
Sonrasında ise buraya girdikten sonra iki adet macro açmanız lazım. Bunlardan birine esc, birine de tırnak işaretini atıcaksınız :
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında ise ana key assigment bölümüne geldikten sonra, esc tuşunun üstüne tıklayıp gelen ekranda single key bölümünden macroyu seçerek oradan esc macrosunu atayınız.
Alıntıyı görüntüle
Bundan sonra ise Single Key'in sağ tarafındaki FN'e tıklayıp oradan da tırnak macrosunu seçiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Bunları yaptıktan sonra Ok tuşuna basıp save atın. Artık fn ile esc ye basınca tırnak işareti, normal basınca ise direkt escape tuşu çalışacak.
tabii ki gider klavye yazılım olmadan bunu nasıl akıl edecek içinde yazılım olan bir klavye olduğunu sanmıyorum.fn m1 olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam esc Tuşunu vs atadıktan sonra programı silersek yaptığımız şeyler gidiyor mu ? Programın illaha durması mı gerekiyor ?