Mecha switch imkanı daha fazla.Peki meka olan mi tercih edilmeli optik olan mi
Mecha switch imkanı daha fazla.Peki meka olan mi tercih edilmeli optik olan mi
Bu mizar m60 Luna qwertz beyaz olan modellerin gateron mekanik switch olanı satıldı mı, yoksa sadece gateron optic yellow mu
hoofdoorpa geldiyse bu hafta gelir tahminenBenim klavye mouse herhalde çinde üretilip sonra fabrikadan kanı ile geliyor kaç gün oldu gelemedi
1 mouse 1 klavye hoofdoordan çıktı umarım gümrükte sıkıntı olmaz gerçi ikisi de ayrı pakette geliyor.hoofdoorpa geldiyse bu hafta gelir tahminen
Beyaz olarak mekanik sarı satıldı, aldık. Optik sarısı satıldı mı bilmiyorum.Bu mizar m60 Luna qwertz beyaz olan modellerin gateron mekanik switch olanı satıldı mı, yoksa sadece gateron optic yellow mu
hocam teşekkürler ama konyada değilim tanıdık da yok maalsef. siyah bişey bakayım ben de internettenHallolduysa sorun yok. 2 tane almayla gümrükten geçmemesi saçma zaten.
Birçok siparişim oldu. İtopyadan ziyade bunun gibi hatalarla karşılaşınca insan, acaba mı diyor. Bende 2 adet sipariş vermiştim. Şüpheye düşmüştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum Konyadaysan ya da elden alacak bir tanıdık bulabilirsen, bende puding keycaps var satabilirim.
Kendim için almıştım. Rengini beğenmedim.
HK Gaming Puding Tuş Takımı | Doubleshot PBT Tuş Takımı | Tam 108 OEM Profil Tuş Seti | ANSI US Yerleşimi | Mekanik Klavye için | Cherry MX, Gateron, Kailh, Outemu ile Uyumlu | Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HK Gaming Puding Tuş Takımı | Doubleshot PBT Tuş Takımı | Tam 108 OEM Profil Tuş Seti | ANSI US Yerleşimi | Mekanik Klavye için | Cherry MX, Gateron, Kailh, Outemu ile Uyumlu | Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
TR layout puddings Hyperx den başka yok. O da 400 TL satılıyor. İng. kullanırım dersen bende olan keycapslerden denk getirmen lazım.hocam teşekkürler ama konyada değilim tanıdık da yok maalsef. siyah bişey bakayım ben de internetten
Özelden döndümMizar mz60 gateron yellow switch klavyem geldiğinde gk61 pembe veya mz60 kırmızı ile takas edebilirim. Takas etmek isteyen özelden yazabilir.
klavye satıyorsanız konyada alabilirimHallolduysa sorun yok. 2 tane almayla gümrükten geçmemesi saçma zaten.
Birçok siparişim oldu. İtopyadan ziyade bunun gibi hatalarla karşılaşınca insan, acaba mı diyor. Bende 2 adet sipariş vermiştim. Şüpheye düşmüştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum Konyadaysan ya da elden alacak bir tanıdık bulabilirsen, bende puding keycaps var satabilirim.
Kendim için almıştım. Rengini beğenmedim.
HK Gaming Puding Tuş Takımı | Doubleshot PBT Tuş Takımı | Tam 108 OEM Profil Tuş Seti | ANSI US Yerleşimi | Mekanik Klavye için | Cherry MX, Gateron, Kailh, Outemu ile Uyumlu | Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HK Gaming Puding Tuş Takımı | Doubleshot PBT Tuş Takımı | Tam 108 OEM Profil Tuş Seti | ANSI US Yerleşimi | Mekanik Klavye için | Cherry MX, Gateron, Kailh, Outemu ile Uyumlu | Mavi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr