hata varmış konuştu halletti meseleyi bir sonraki ay gelecekmiş. aylık kota ile ilgili bir sorunmuş 2 tane alma ile alakalı değilKonudaki ilk mesajı gördün mü? Konuyu açan arkadaş 2 tane almış. Gümrükten geçmemiş. Kotayı aşmamasına rağmen.
hata varmış konuştu halletti meseleyi bir sonraki ay gelecekmiş. aylık kota ile ilgili bir sorunmuş 2 tane alma ile alakalı değilKonudaki ilk mesajı gördün mü? Konuyu açan arkadaş 2 tane almış. Gümrükten geçmemiş. Kotayı aşmamasına rağmen.
hocam benimkiler de geldi pembe. öyle kullanmaya devam edecek misiniz? nasıl bir keycaps alsak daha yakışıklı olur acaba?Eve geldim klavyeler sorunsuz gelmiş ayrı bir kutuya konmuş zaten. 2 tane pembeydi.
Ekstra bir durum olduğuna emin olabilirsiniz hiç bir lojistik firması pislik olsun diye mevzuat dışına çıkmaz bu sizin ütopyanız.Konudaki ilk mesajı gördün mü? Konuyu açan arkadaş 2 tane almış. Gümrükten geçmemiş. Kotayı aşmamasına rağmen.
Mor yakışır abimehocam benimkiler de geldi pembe. öyle kullanmaya devam edecek misiniz? nasıl bir keycaps alsak daha yakışıklı olur acaba?
kanka ciddi soruyorum ya ne yapsak var mı bi fikir ,Ekstra bir durum olduğuna emin olabilirsiniz hiç bir lojistik firması pislik olsun diye mevzuat dışına çıkmaz bu sizin itopyanız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mor yakışır abime
boyutbir şey sorucam mira m ile mira s arasında ne fark var
Hyper x Türkçe pudingleri var istiyorsan bı bakhocam benimkiler de geldi pembe. öyle kullanmaya devam edecek misiniz? nasıl bir keycaps alsak daha yakışıklı olur acaba?
Bilmiyorum henüz açmadım kutuyuhocam benimkiler de geldi pembe. öyle kullanmaya devam edecek misiniz? nasıl bir keycaps alsak daha yakışıklı olur acaba?
abi bu konu benim çok kafamı karıştırıyor puding keycap vs örnek verebileceğin gk61 ile uyumlu bi link var mı?Hyper x Türkçe pudingleri var istiyorsan bı bak
Hallolduysa sorun yok. 2 tane almayla gümrükten geçmemesi saçma zaten.hata varmış konuştu halletti meseleyi bir sonraki ay gelecekmiş. aylık kota ile ilgili bir sorunmuş 2 tane alma ile alakalı değil
Birçok siparişim oldu. İtopyadan ziyade bunun gibi hatalarla karşılaşınca insan, acaba mı diyor. Bende 2 adet sipariş vermiştim. Şüpheye düşmüştüm.Ekstra bir durum olduğuna emin olabilirsiniz hiç bir lojistik firması pislik olsun diye mevzuat dışına çıkmaz bu sizin itopyanız.
Dostum Konyadaysan ya da elden alacak bir tanıdık bulabilirsen, bende puding keycaps var satabilirim.abi bu konu benim çok kafamı karıştırıyor puding keycap vs örnek verebileceğin gk61 ile uyumlu bi link var mı?
meka satıldı yanlış bilmiyorsam en sonBu mizar m60 Luna qwertz beyaz olan modellerin gateron mekanik switch olanı satıldı mı, yoksa sadece gateron optic yellow mu
Peki meka olan mi tercih edilmeli optik olan mimeka satıldı yanlış bilmiyorsam en son