federalper
80+ Silver
black daha tok daha iyi ses verirbeyler kahverengi switchmi sizce yoksa blackmi ses olarak
black daha tok daha iyi ses verirbeyler kahverengi switchmi sizce yoksa blackmi ses olarak
Eve geldim klavyeler sorunsuz gelmiş ayrı bir kutuya konmuş zaten. 2 tane pembeydi.
Ben aile evine yollamıştım çoktan evdeydi ben yeni geldimbugün pazar kargo şirketleri çalışıyor mu ki
kararsız kaldım ya siyah basımı daha zormuşblack daha tok daha iyi ses verir
oynadım eski mouse um rival 710 olduğu için garibime gitti mouse ama bi sıkıntısı yok. içinden çıkan skateleride yapıştırdım şimdi altına kayma hissi daha iyi olduMouse ile oyun felan oynadınız mı hocam ? Hissiyatı , sensörü felan nasıl ? Merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullandınız mı hocam ? Kullandıysanız nasıl , beğendiniz mi ?
altının resmini atabilir misiniz?oynadım eski mouse um rival 710 olduğu için garibime gitti mouse ama bi sıkıntısı yok. içinden çıkan skateleride yapıştırdım şimdi altına kayma hissi daha iyi oldu
altının resmini atabilir misiniz?
Bazı arkadaşlar aynı üründen 2 tane aldığı için gümrüğe takılmış. Şansına senin ki takılmamış. Hayırlı olsunEve geldim klavyeler sorunsuz gelmiş ayrı bir kutuya konmuş zaten. 2 tane pembeydi.
Aynı üründen 2 tane alıp gümrüğe takamazsın özel kategoride ki ürünler değilseBazı arkadaşlar aynı üründen 2 tane aldığı için gümrüğe takılmış. Şansına senin ki takılmamış. Hayırlı olsun
Konudaki ilk mesajı gördün mü? Konuyu açan arkadaş 2 tane almış. Gümrükten geçmemiş. Kotayı aşmamasına rağmen.Aynı üründen 2 tane alıp gümrüğe takamazsın özel kategoride ki ürünler değilseMevzuat belli