Hocam kırmızı olması lazım o da olmadı amazon buglandı bildiğin24 saat kuralı kalktımı para çekmediği taktir de 24 saat için de ödeyebiliyordun
ben ilk denediğimde bir kart 3 kere red verdi. o kırmızı uyarı işte. sonra başka karttan aldım sorun olmadı.Hocam kırmızı olması lazım o da olmadı amazon buglandı bildiğin
benim tekte 7 ürün geçmiş
2 klavye 2 mousedan korkuyodum rahatlama geldi6 ürün benimde geçmiş gözüküyor, kolay gelsin üzerinde
bu arada benim ilk iptal edildi ticareti amaçla satmayacağımı beyan ettiğim için tekrar gönderim sağlandı sizde hiç böyle bir durum yaşanmadı mı2 klavye 2 mousedan korkuyodum rahatlama geldi
yok ben kendim klavye iptal ettim o kadar2 klavye 2 mousedan korkuyodum rahatlama geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada benim ilk iptal edildi ticareti amaçla satmayacağımı beyan ettiğim için tekrar gönderim sağlandı sizde hiç böyle bir durum yaşanmadı mı
knk 5 iş günü içinde iadeye dönüyo durgod satılalı 5 iş günü olmadı iletişime geçebilirBen arkadaşa aldirtmistim durgodu hakkım yok diye gümrükte ve ödeme geçmemiş fsrketmemişte boşa gitti çok güzel klavyeydi...
Hocam ödemesini yapamamış kiknk 5 iş günü içinde iadeye dönüyo durgod satılalı 5 iş günü olmadı iletişime geçebilir
Amazona yazarsa alabilir mi? İptal edildi sekmesine düşmüştü çünkü.knk 5 iş günü içinde iadeye dönüyo durgod satılalı 5 iş günü olmadı iletişime geçebilir
satmak için aldıysanız çok talep görmez tahminim gençlik ışıklı mışıklı seviyor. kullanmak için aldıysanız geçmiş olsunHocam ödemesini yapamamış ki
Amazona yazarsa alabilir mi? İptal edildi sekmesine düşmüştü çünkü.
Kullanacaktım hocam yav çok güzel duruyordu benim için. Brownu oynarken durgodu kod yazarken nasip olmadı.satmak için aldıysanız çok talep görmez tahminim gençlik ışıklı mışıklı seviyor. kullanmak için aldıysanız geçmiş olsun
Kerrylojistiği arasın o yönlendirir zaten beyanname yazdırıp tarafına yollatmayaHocam ödemesini yapamamış ki
Amazona yazarsa alabilir mi? İptal edildi sekmesine düşmüştü çünkü.