Beyazsa hocam normal siyahsa harbi geç kalmışMillet kullandı sattı falan bizimki dönme dolap mübarek
Beyazsa hocam normal siyahsa harbi geç kalmışMillet kullandı sattı falan bizimki dönme dolap mübarek
saçlarım beyazladı beklerkenMillet kullandı sattı falan bizimki dönme dolap mübarek
Siyah 2 sarı 2 mavi. Almak isteyen arkadaşlar var bende kullanırım sanırım. 4.klavyem olacakBeyazsa hocam normal siyahsa harbi geç kalmış
arkadaşıma sonradan aldırdım onun ki geldi. benimki de senin ürünle beraber daldan dala atlıyorSiyah 2 sarı 2 mavi. Almak isteyen arkadaşlar var bende kullanırım sanırım. 4.klavyem olacak
Aynısı bende de oldu. Mübarek ne Hollandaymış orada gezip duruyorarkadaşıma sonradan aldırdım onun ki geldi. benimki de senin ürünle beraber daldan dala atlıyor
1 aya gelir artıkAynısı bende de oldu. Mübarek ne Hollandaymış orada gezip duruyor
ben atmıştım aslında geçmiş sayfalarda varBeyaz alan biri gelince fotosunu atsında seviniyim pembe geldi hâlâ beyaz yok
Sen buraya bakma beyazları 800 den aşağıya verme mekanik gateron onlar.Beyaz satabilirim arkadaşlar
Atladığım çok sayfa oldu arada kaynamış demek ki keşke kaçırmasaydım şu indirimi fiyatları çok iyiydi bende şunu aldım 330'a switch markası belli değil umarım dayanırben atmıştım aslında geçmiş sayfalarda var