Fps oyuncuları kullanıyor blue switch ama ses çıkardığı için önermem.Mavi switch nasıldır oyun için
Sarı tartışmasızsarı switch mi yoksa siyah switch mi oyun için
Redlerin basımı daha hızlı değil miydi?Sarı tartışmasız
Değil hocam zaten cevap siyah vs sarı için gördüğünüz üzereRedlerin basımı daha hızlı değil miydi?
Teşekkürler red klavye bakıyordum aklım redde kalmış benim hatam.Değil hocam zaten cevap siyah vs sarı için gördüğünüz üzere
Gateron Yellow vs Red | Gateron Yellow vs Red Switches
Choosing the right keyboard switch can be difficult. Do you want a light and fast keystroke with minimal resistance? Or do you prefer a more tactile, responsive keystroke that feels like it needs more force to actuate? If you’re not sure which switch is right for you, read on for our guide...innobytech.com
2 gündür Sirius m kullanıyorum bir sorunu yok sizde ne gibi bir sorunu varSahtesi yok, 3389 olan kronik sıkıntılı sirius m modelleri de sıkıntılı. Mira m ve mira s de sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sirius m almıştım iade edeceğim, mira m ve mira s var.
Tape değil foamdur o mantikli hiçbir şey olmazHocam bişi sorcam galiba siz atmıştınız klavye modlama videosu ve bu işten anlıyorsunuz galiba
Benim klavye bugün geldi ve koruma olarak ince beyaz poşet gibi bişi var ya onu tape mod olarak kullandım bi sorun olurmu acaba
Benimde öyle olmuştu akşam üstü dağıtıma çıktı diye mesaj geldi 30 dakikaya getirdilerKolay gelsin hala dağıtıma çıkarmadı. Tahmini teslimat bugün 09.00-18.00 arası gözüküyor bakalım gelecek mi
İlk 2 saat sonra gelicez diye arıyorlar sonra 30dk sonra kapındayiz diye sms gönderiyorlar genel olarakBenimde öyle olmuştu akşam üstü dağıtıma çıktı diye mesaj geldi 30 dakikaya getirdiler