Gümrük vergisini uygulama üzerinden mi yoksa ayrıca başka yerden mi ödüyoruz?

Skytten

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar SHEIN'den alışveriş yapacağım ama gümrük vergisini uygulma üzerinden mi ödüyoruz yoksa gümrüğe ayrıca bir ödeme daha mı yapıyoruz. Sepette gümrük vergisi falan gösteriyor kafam bulandı ben de foruma yazıyım bilen vardır diye yardımcı olursanız sevinirim

Sepette gümrük vergisi ve karşısında fiyatı varsa orada ödüyorsun demektir.

Sepette gümrük vergisi ve karşısında fiyatı varsa orada ödüyorsun demektir.
Evet yazıyor ama daha önce alışveriş yapmadığım için içim rahat etmedi 2 defa ödersem burdan 3 tane almak daha mantıklı hale gelecekti tekrar burdan ödeme çıkmaz değil mi

Evet yazıyor ama daha önce alışveriş yapmadığım için içim rahat etmedi 2 defa ödersem burdan 3 tane almak daha mantıklı hale gelecekti tekrar burdan ödeme çıkmaz değil mi
Shein. Temu gibi odeme adiminda oduyorsun herseyi, yani fazladan odeme yapmacaksin. Tabii 27-30euro yu gecmedikce.

Çıkmaz diye tahmin ediyorum. Yani yasal limiti geçmediğin sürece sitede, normal ödeme esnasında her şeyi hallediyorsun.

Çıkmaz diye tahmin ediyorum. Yani yasal limiti geçmediğin sürece sitede, normal ödeme esnasında her şeyi hallediyorsun.
Konuya çözüldü nasıl yapıyorduk telefondayım uzun zamandır kullanmıyorum yabancı kaldım

İnşAllah çıkmaz çünkü CM02 aldım ben de oradan. Vergi dahil 195 tutuyordu, gümrüğe takılsa bittik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce baktım İstanbul'a gelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri