Neler Yeni

Yardım Gümrükte kalırmı? mad60he

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
peki böyle alan varmı?
daha önce görmüştüm bu yöntem ile alanı isterseniz $1 yerine $29 diyebilirsiniz evrakta sahtecilik suçuna takılmamak için. sizin için özel yaptıkları indirim olabilir sorun olmaz o yüzden.

sinuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammed
daha önce görmüştüm bu yöntem ile alanı isterseniz $1 yerine $29 diyebilirsiniz evrakta sahtecilik suçuna takılmamak için. sizin için özel yaptıkları indirim olabilir sorun olmaz o yüzden.
firmaya yazmıştım mail attılar beyan edilen 30 doların altında tutacağız tcniz ve vergi numaranızı yazın dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1732635742180.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
sipariş numarasını yazmayı unutmayınız diye notmu? geçeyim.
yok yani siz sipariş vereceksiniz ya ona göre faturayı 30 dolardan az kesecekler sipariş numarasıda verin başka bir sipariş için yapmasınlar anlamında

sinuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammed
yok yani siz sipariş vereceksiniz ya ona göre faturayı 30 dolardan az kesecekler sipariş numarasıda verin başka bir sipariş için yapmasınlar anlamında
Mail attım sipariş numarası ile 10 dolardan kesiceklermiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp

sorrow31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
atakan kurt
sinuhan hocam şuan bende o klavyenin bağımlısı oldum nerden aldınız ? ve klavye hakkında dusunceleleriniz nasıl ?

Top Bottom