benim görüşüm ilerde değerlenicek yönündekuyumcudan fiziki olarak veya int üzerinden 10-20gr gümüş alıp biriktirmek karlı mıdır
Dolar al geçkuyumcudan fiziki olarak veya int üzerinden 10-20gr gümüş alıp biriktirmek karlı mıdır
Dolar al geç
Gümüş satarken çok değer kaybına uğrar altın gibi değildir. Sallıyorum, 1000 liraya kolye alırsın satarken 600 verir.
Altında da bileklik yüzük küpe gibi aksesuarları bozdururkende zarar daha fazla olur. Gram, çeyrek vb altın, özel işlemesi olmayan bilezik benim tercihim.
Kuyumcudan alınacaksa ilk önceliğin güvenilir olması ve fatura kestirmen. Ayrıca piyasa araştırması yapman lazım aynı ilçede bulunan 5 kuyumcuda da farklı fiyat verirler.
Bazen sağdan soldan duyuyoruz sahte altın veya düşük ayar altını yüksek fiyata satabildiklerini.
Şahsen güvenilir kuyumcum olmasa bankada altin hesabı yapardım.
Teşekkürlergümüş işi zor fiziki olarak eline alman gerek büyük para girsen kilo bazında ağır eve getir götür tehlikeli. banka üzerinden olabilir
Bana sorarsan her yatırım mantıklıdır sadece getirisi değişir ama seçimden önce herkes kenardaki parasını dolar yapsın demedi demeyin beyler (yatırım tavsiyesi degildir)kuyumcudan fiziki olarak veya int üzerinden 10-20gr gümüş alıp biriktirmek karlı mıdır
bilgim dahilinde dolar para değeri koruması için yatırıyorlar bir gelir getirmesi için ypamıyorlar dostum ve arkadaşın istediği kar elde etmek sanırsam.Dolar al geç
Gümüş kesin artmıcak doların yükselmesi kesin.bilgim dahilinde dolar para değeri koruması için yatırıyorlar bir gelir getirmesi için ypamıyorlar dostum ve arkadaşın istediği kar elde etmek sanırsam.
Ancak benim bilgim bu siz daha bilgiliyseniz aydınlatırsınız beni
Ne olur ne olmaz ekleyeyim
Yatırım tavsiyesi değildir
gümüşün artması kesin değil ama çoğu kişi mantıklı görüyor
Gümüş kesin artmıcak doların yükselmesi kesin.
üstte de dedğim gibi param değer kaybetmesini istemiyorum olaki bir şey almak için bozdurduğumdabilgim dahilinde dolar para değeri koruması için yatırıyorlar bir gelir getirmesi için ypamıyorlar dostum ve arkadaşın istediği kar elde etmek sanırsam.
Ancak benim bilgim bu siz daha bilgiliyseniz aydınlatırsınız beni
Ne olur ne olmaz ekleyeyim
Yatırım tavsiyesi değildir
altında daha çok kar oluyor seçime kadar altına yatır daha iyiüstte de dedğim gibi param değer kaybetmesini istemiyorum olaki bir şey almak için bozdurduğumda
ha tabi kar ederse az da olsa dadundan yenmez ama 0.25-0.50gr altınlarla max ne kadar kar edebılırsın
ondan ötürü gümüşü de sormuştum