Neler Yeni

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
kuyumcudan fiziki olarak veya int üzerinden 10-20gr gümüş alıp biriktirmek karlı mıdır

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Gümüş satarken çok değer kaybına uğrar altın gibi değildir. Sallıyorum, 1000 liraya kolye alırsın satarken 600 verir.
Altında da bileklik yüzük küpe gibi aksesuarları bozdururkende zarar daha fazla olur. Gram, çeyrek vb altın, özel işlemesi olmayan bilezik benim tercihim.
Kuyumcudan alınacaksa ilk önceliğin güvenilir olması ve fatura kestirmen. Ayrıca piyasa araştırması yapman lazım aynı ilçede bulunan 5 kuyumcuda da farklı fiyat verirler.

Bazen sağdan soldan duyuyoruz sahte altın veya düşük ayar altını yüksek fiyata satabildiklerini.

Şahsen güvenilir kuyumcum olmasa bankada altin hesabı yapardım.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
gümüş işi zor fiziki olarak eline alman gerek büyük para girsen kilo bazında ağır eve getir götür tehlikeli. banka üzerinden olabilir

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gümüş satarken çok değer kaybına uğrar altın gibi değildir. Sallıyorum, 1000 liraya kolye alırsın satarken 600 verir.
Altında da bileklik yüzük küpe gibi aksesuarları bozdururkende zarar daha fazla olur. Gram, çeyrek vb altın, özel işlemesi olmayan bilezik benim tercihim.
Kuyumcudan alınacaksa ilk önceliğin güvenilir olması ve fatura kestirmen. Ayrıca piyasa araştırması yapman lazım aynı ilçede bulunan 5 kuyumcuda da farklı fiyat verirler.

Bazen sağdan soldan duyuyoruz sahte altın veya düşük ayar altını yüksek fiyata satabildiklerini.

Şahsen güvenilir kuyumcum olmasa bankada altin hesabı yapardım.

gümüş işi zor fiziki olarak eline alman gerek büyük para girsen kilo bazında ağır eve getir götür tehlikeli. banka üzerinden olabilir
Teşekkürler
elime her ay bir miktar para geçiyor ve değerini kaybetmesini istemiyorum
0.25gr -0,50 gr altın almak mantıklı mı
altın yıl sonu ne olur tahinler neyi gösteriyor

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
kuyumcudan fiziki olarak veya int üzerinden 10-20gr gümüş alıp biriktirmek karlı mıdır
Bana sorarsan her yatırım mantıklıdır sadece getirisi değişir ama seçimden önce herkes kenardaki parasını dolar yapsın demedi demeyin beyler (yatırım tavsiyesi degildir)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bilgim dahilinde dolar para değeri koruması için yatırıyorlar bir gelir getirmesi için ypamıyorlar dostum ve arkadaşın istediği kar elde etmek sanırsam.
Ancak benim bilgim bu siz daha bilgiliyseniz aydınlatırsınız beni
Ne olur ne olmaz ekleyeyim
Yatırım tavsiyesi değildir

arturo

80+ Silver
bilgim dahilinde dolar para değeri koruması için yatırıyorlar bir gelir getirmesi için ypamıyorlar dostum ve arkadaşın istediği kar elde etmek sanırsam.
Gümüş kesin artmıcak doların yükselmesi kesin.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
gümüşün artması kesin değil ama çoğu kişi mantıklı görüyor

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
gümüşün artması kesin değil ama çoğu kişi mantıklı görüyor
Gümüş kesin artmıcak doların yükselmesi kesin.
üstte de dedğim gibi param değer kaybetmesini istemiyorum olaki bir şey almak için bozdurduğumda
ha tabi kar ederse az da olsa dadundan yenmez ama 0.25-0.50gr altınlarla max ne kadar kar edebılırsın :D
ondan ötürü gümüşü de sormuştum

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
üstte de dedğim gibi param değer kaybetmesini istemiyorum olaki bir şey almak için bozdurduğumda
ha tabi kar ederse az da olsa dadundan yenmez ama 0.25-0.50gr altınlarla max ne kadar kar edebılırsın :D
ondan ötürü gümüşü de sormuştum
altında daha çok kar oluyor seçime kadar altına yatır daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom