gün geçtikçe fps düşüyor (cs:go)

Reaksiyon skoru
12
arkadaşım laptoptan csgo oynuyor hep çok ısındığından şikayet ediyordu termal macun (mx-4) falan sürdük ama gün geçtikçe fps si düşüyor. ilk başta 60 fps güzel iken şu aralar 20 fps ye kadar düştü ama donanımları 1050ti i5-7. nesil 8gb ram donanımlarının özelliklerini bu kadar biliyorum avg antivürüs kullanıyor bu çok etki eder mi ya da virüslere karşı düzgün korur mu? çözümlerinizi bekliyorum...

arkadaşım laptoptan csgo oynuyor hep çok ısındığından şikayet ediyordu termal macun (mx-4) falan sürdük ama gün geçtikçe fps si düşüyor. ilk başta 60 fps güzel iken şu aralar 20 fps ye kadar düştü ama donanımları 1050ti i5-7. nesil 8gb ram donanımlarının özelliklerini bu kadar biliyorum avg antivürüs kullanıyor bu çok etki eder mi ya da virüslere karşı düzgün korur mu? çözümlerinizi bekliyorum...
İşlemciniz nedir?
Hangi çözünürlükte oyunu oynuyorsunuz?
Başlatma seçeneklerine şunları yazın.
-novid -high -nojoy -nod3d9ex +mat_queue_mode 2

benimde bilgisayarım i3 5. nesil intel hd graphicsh 5500 ekran kartı 8 gb ram falan var kasıyo güncelleme geldikce dahada kötü oluyo ssd taktırdım biraz katkısı olurmu hazır konu açılmışken sormak istiyorum
Post automatically merged:

İşlemciniz nedir?
i5 7. nesil demiş arkadaş
Post automatically merged:

İşlemciniz nedir?
i5 7. nesil demiş arkadaş

Sistemine göre çok düşük FPS alıyorsun. Ben R5 M330 Intel i3 6006u ile doku detayı yüksek diğer bütün grafik ayarları en düşükte 720p de 80 FPS alıyorum ve 4gb ram var. Sana diyebileceğim tek şey çözünürlüğü düşür dostum CSGO gibi bir oyunda görsel detaylar bence çok önemli değil tabi kişiden kişiye değişir bu ama gerçekten daha iyi oynamak istiyorsan ek grafik ayarları, kodlar vs... ile uğraş. Cfg dosyası yap 1-2 saatini alır ama gerçekten çöp bir bilgisayar ile 80 FPSte oynarsın ki öyle olmasına rağmen MG1-MG2'lerle maç oynuyorum 10-20 arası kill alıyorum (GoldNova4).

Geri