Neler Yeni

Ana Konu GÜNCEL AMD EKRAN KARTLARIYLA SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ MÜ?

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Sapphire RX 6500 XT satın aldım 1.5 hafta önce. Bilgisayarı neredeyse her açışımda "sistem arızası nedeniyle varsayılan radeon watmann ayarları geri yüklendi" hatası alıyorum.
Rahat 4 sene oldu hala mı devam ediyor.Çok riskli çok can sıkıcı bir hata .Aylarca format attım sistem değiştirdim oyun sil yükle forumlarda gez neler neler ama nafile .O yüzden bence Amd gpu= No ty.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Rahat 4 sene oldu hala mı devam ediyor.Çok riskli çok can sıkıcı bir hata .Aylarca format attım sistem değiştirdim oyun sil yükle forumlarda gez neler neler ama nafile .O yüzden bence Amd gpu= No ty.
Ekranda kararma vs vs olmuyor sadece sağ alttan bildirim geliyor o kadar. Ve sadece ilk açılışta yapıyor

• Üzgün
Reaksiyonlar: 90's

Helixo

80+ Bronze
Değerli dostlarım benim bir kanaatim var ama size de bunu sormak istiyorum AMD'nin 6000 veya 7000 serisi bir ekran kartı kullanıyorsanız güncel AMD ekran kartlarıyla ekran kartından ötürü donanımsal veya yazılımsal bir sorun yaşıyor musunuz? yoksa "hayır güncel AMD ekran kartlarında sorunlar çözülmüş sorunsuz kullanıyorum" mu diyorsunuz? yorumlarınızı bekliyorum
sorunsuz kullanıyorum

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O kadar saçma ki bazı sürümlerinde tarayıcıyı açtığımda 3 kere git gel yapıyor. Farklı sürüme geçince düzeliyor ama bu sefer de oyunlarda ekran donuyor. Alt tab yapınca oyun kendine geliyor. Güncelleştirmeye korkar hale geldim. Amd nin artık pişmanlık oldugunu düşünmeye başlıyorum. 6600 XT kullanıyorum bu arada.

Son yapılan güncelleştirmede valorant'a girdiğimde bu donma olayı çileden çıkardı. 23.2.1 i kullanmaya başladım. Bunda da farklı sekmeden geri youtube videosuna dönünce video teklemeye başlıyor. Her sürümde farklı hatalar.

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Ekranda kararma vs vs olmuyor sadece sağ alttan bildirim geliyor o kadar. Ve sadece ilk açılışta yapıyor
Bilirim.Zort diye gider amd arayüzüne girince de uyarısı çıkar wattman hatası diye.Birde öyle bir bela ki çok random oluyor kâh masaüstünde takılırken kâh oyunda ,en azından benim öyleydi.Allah yardımcınız olsun.Her söyleneni yapmayın çok kirli bilgi var en iyisi garantili ürünlerden ve servislerden şaşmamak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerli dostlarım benim bir kanaatim var ama size de bunu sormak istiyorum AMD'nin 6000 veya 7000 serisi bir ekran kartı kullanıyorsanız güncel AMD ekran kartlarıyla ekran kartından ötürü donanımsal veya yazılımsal bir sorun yaşıyor musunuz? yoksa "hayır güncel AMD ekran kartlarında sorunlar çözülmüş sorunsuz kullanıyorum" mu diyorsunuz? yorumlarınızı bekliyorum
gigabyte 6600xt gaming oc pro gpu da hiçbir sorun yok ilk çıktığı zaman almıştık .Bilginize.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
DA-C sistem kullanıyorum. Aldığım günden beri herhangi hiçbir hata almadım ve sorun yaşamadım.

turlikat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Turan Durmaz
Asus dual rx 6650 xt kullanıyorum sıkıntı yok.

TahinPekmez

80+ Silver
Sistemim imzamda, AMD nin son sürümde uncharted 4 de 18,5gb ram kullanıyor ve oyundan atıyordu ama geriye dönük 22.10 sürümünde 11,5gb ram kullanıyordu stabildi.

Ysuflix

80+ Gold
kardeşimin bilgisayarında 6500xt var ve driverla alakalı hiç sorun olmadı ekimden beri kullanılıyor cihaz oyunlarda falan sorun çıkmadı hiç.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
- Forumda bu zamana kadar AMD sürücü çökmesiyle ilgili çok konu gördüm ve bizzat geçen sene bende Ryzen 5 Pro 3400G ile bu sorunu yaşadım. Benim sorunumun XMP profilinden kaynaklı olduğunu farkettim ve geçen sene bu sorunu hallettim 1 senedir hiç çökme hatası almadım. (4 sene önce Radeon 530'lu bir laptobum vardı onda hiç sorun yaşamadım.)
- AMD'de sorun yaşayan çoğu arkadaşın sorununun RAM'lerin XMP profillerinden kaynaklı olduğunun sonucuna vardım ve arkadaşların RAM frekansından birazcık kısarak AMD kullanan çoğu arkadaşın sistemini stabil hale getirdik. Bazı arkadaşların sadece sürücü kaynaklı sorunları oluyordu, bunun çözümü de AMD kullanıcı profili olarak Standart ayarlayıp başka hiçbir ayara dokunmamalarıydı. Bu zamana kadar RX 6600 ve RX 6500 XT'de forumda açılan çok konu gördüm. Bazı arkadaşlarda çok çözüm denedik ama sonuca ulaşamadık onların sorununun direk karttan kaynaklı olabileceğini düşündüm.
- Şimdide RX 7000 serisi kullanan arkadaşlar AMD FreeSync kaynaklı çökme vb. hatalar yaşıyormuş. Dün yayımlanan sürücü ile bunu sanırım gidermişler. (Bir arkadaştan sonucu bekliyorum.)
- Benim kendi fikrim yazılımdan çok donanımsal uyumluluk sorunu yaşanıyor.

Coolpanda

80+ Silver
Free-Sync açıkken tam ekran videolarda bozulma veya ekranın git gel yapması sorunu yaşıyorum (bazen).

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
asus dual rx 6600 xt kullanıyorum.

3 4 kere watman hatası aldım şuan bi sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri