Yalnız fatura için ekran görüntüsü kısmına ben kamerayla fatura kağıdını çekip attım bir sorun olmaz değil mi?3-4 güne onaylandi 1 haftada da para geldi
Sorun olmazYalnız fatura için ekran görüntüsü kısmına ben kamerayla fatura kağıdını çekip attım bir sorun olmaz değil mi?
1.5 haftaya gelir.Beyler para ne zamana gelir çok yakında onaylanacak diyor
Geçerli Ürünlere bakabilirsin.Asus monitörle yapılabilir mi?
Mail at istersen bir arkadaş daha yaşamıştı bu sorunu.Bu seri numarasi daha once kullanilmistir. Diyor?
Fatura içeriğinde görünüyordur muhtemelen olur. Yapanlar vardı.Benim hazır sistemin içinde dual 2060 var fatura tüm sistemin faturası geçerli olurmu
Maalesef.Burada konu açıp inceleme yapsam geçerli olur mu?
Bir sıkıntı Olmaz.Yalnız fatura için ekran görüntüsü kısmına ben kamerayla fatura kağıdını çekip attım bir sorun olmaz değil mi?
gaming gen tr den yorumunu yap müşteri hizmetlerini ara trendyol üzerinden aldım onaylarmısınız de kabul edeceklerdir . yorumu satın aldığın siteden yapman şart değil şartsada zaten gaming ten aldınTrendyol yok
tuf serisi anakart var bize 50 lira verseler yaw3 adet asus ürününüz vardır üçüde listedeyse 300 kazanırsınız.
iyiymişDirek ürünün link sayfasını gönderebilirsin. Yorum kısmındaki İnceleme tarihi ve yazarın takma adının uyuşması yetiyor sanırım. 3 ürünümdede bu şekilde yaptım ve ödül kazandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade ettiğin ürünlerde seri numarasına ulaşamıyacağın için olmaz.
Hocam IBAN ın altında BIC var o ne oluyor ??Aynen internette bakındım, öyle yazıp yolladım sağolun.
Ben de her hesap için özel bir kod var sandım, banka için kod varmış.
Birde iki adet BIC kısmı varHocam IBAN ın altında BIC var o ne oluyor ??
Rate your gear sayfasında ödülünüz gönderildi diyorsa wise dan gelecek olan maili beklemeniz gerekiyor. Ödüller yurtdışından transfer edildiği için biraz uzayabiliyor.Ödül halen henüz gelmedi, gelip gelmediğini Asus'un sitesinden nasıl kontrol edebiliriz?
Her bankanın bıc kodu var hangi bankanın ibanını girdiysen internete xxx bankası bıc kodu yazarak aratabilirsin.Hocam IBAN ın altında BIC var o ne oluyor ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde iki adet BIC kısmı var