Neler Yeni

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
Asus mouseum var kampanyada geçerli ama benim değil yine de katılabiliyor muyum?
seri numarasını biliyorsan katılırsın bide ürünü aldığın siteye girip yorum yapman lazım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,146
İsim
Diyarhan
Hem monitör hemde ekran kartından kazandırıyor.

JustPlayer004

80+ Bronze
Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşşağıda bulunmaktadır.
Alıntıyı görüntüle
1-) Form u doldurmak için linkteki siteye kayıt olun. Link
2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin.
3-) Daha sonra incelemenizi hemen gönderin e basarak form sayfasına gidin. Link
4-) Ürününüzün altında veya arkasında bulunan seri numarasını girin. Bu sayede ürün ile alakalı bilgiler otomatik olarak doldurulacaktır.
5-) Ürünü aldığınız yerin kampanyaya dahil bir platform olduğuna dikkat ettikten sonra inceleme yayımlamanız gerek.
6-) Satın aldığınız sitede yapacağınız inceleme 5 cümleden uzun olmalıdır.
7-) İnceleme yayınlandıktan sonra inceleme adresininin linkini form a yapıştırın.
8 -) Daha sonra fatura ekran görüntüsünü form a yükleyin.
9-) İncelemeyi yaptığınız tarihi ve yazarın adını doğru bir şekilde doldurun.
10-) 100 TL para ödülü veya 20$ Games Planet oyun kuponunu seçip formu gönderebilirsiniz.
11-) Para ödülü seçtiğinizde iban ve swift kodu girmeniz gerekiyor. Bankanızın kodunu internetten bulabilirsiniz.

Not: Yurtdışından alınan ürünlerde geçerli değildir.(Örn Amazon De)

Alıntıyı görüntüle
Bir önceki kampanyadan almış olduğum ödeme.
Alıntıyı görüntüle
hocam bende önceki kampanyada para istedim ancak hiç bir şekilde ibanıma ücret gelmedi asus da aradım ama sorun çözülmedi

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
hocam bende önceki kampanyada para istedim ancak hiç bir şekilde ibanıma ücret gelmedi asus da aradım ama sorun çözülmedi
1649172590013.png

Burası ne durumda ? Ödülünüz gönderildi yazıyor mu? veya İnceleme onaylandı vs.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,146
İsim
Diyarhan
40$ a valhalla dışında ne alınabilir?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
bana ödülünüz gönderildi diye asus dan ve wise den mail geldi ama para gönderilmedi bu kısmı nasıl açtınız bu arada hocam
Profil kısmından internet mağazalarındaki incelemelere basabilirsin. Wise den mesaj geldiyse gönderilmiştir ibanı veya swift kodunu yanlış girme olasılığınız varmı girerken kontrol ettiniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
fatura kurumsal olsa kampanyadan yararlanabilyor mu

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Öncelikle bunun haberini veren arkadaşa çok teşekkür ederim. :D Birkaç soru soracağım yapmış olan bilen varsa cevaplayabilirse çok sevinirim.
1) B450M-KII / TUF RTX 2060 (Bunlar gaming.gen hazır sistem içerisindeydi) - Asus VG24VQ Monitör Amazon TR. Bu ürünler için kampanya geçerli mi ?
2) TR'de 300 TL'ye 2 oyun alınabilirken GamePlanet üzerinden 60 dolara çok bişey alınamıyor gibi ne önerirsiniz ? :D

Top Bottom