Koz-1
80+
Dahası
Öncelikle merhabalar arkadaşlar binama yeni fiber geldi gelen kutuya baktığımda türk telekom logosu ve altında haliyle adını gördüm bina girişindeki yapıştırdıkları a4 de bu binanın fiber alt yapısı kablo net tarafından yapılmaktadır tarzı şeyler yazsa bile fiber kutusu türk telekom ve internette bazı başka sitelerden fiber alt yapı testi yaptırdığımda fiber alt yapım gözüküyor.
ör:
Bu site kablo netten tamamen farklı fakat gördüğünüüz üzere fiber alt yapım adres sorgulamasında çıkıyor yani diğer firmalardan da fiber internet alabilirim türk telekom alt yapısı üzerinden.
her neyse şu sıralar fiber alt yapı fiyatlandırma konusunda baya bir sıkıntılar olduğunu duydum fiyat performans önerebileceğiniz internet sağlayıcısı var mı teşekkürler.
(maks bütçem fiber için 170tl daha üstü aylık veremem mağlesef)
ör:
Bu site kablo netten tamamen farklı fakat gördüğünüüz üzere fiber alt yapım adres sorgulamasında çıkıyor yani diğer firmalardan da fiber internet alabilirim türk telekom alt yapısı üzerinden.
her neyse şu sıralar fiber alt yapı fiyatlandırma konusunda baya bir sıkıntılar olduğunu duydum fiyat performans önerebileceğiniz internet sağlayıcısı var mı teşekkürler.
(maks bütçem fiber için 170tl daha üstü aylık veremem mağlesef)