FRGB sabit rainbow gökkuşağıFan özelliklerini göremedim bilgisi olan var mı?
FRGB sabit rainbow gökkuşağıFan özelliklerini göremedim bilgisi olan var mı?
Beğendiysen taksit işini alabilirsin. Bir daha bak yazıyor. Arkadaşta yazmış. 1258tl 12 ay 100 tl de kargo ekle 1358tl. Yuvarlayıp 100tl yazmıştım. 113tl civarında aylık taksit.Taksit falan göremedim ki İTOPYA taksit yapınca da vade farkı bindirir hem de kallavisinden. Bu kasayı 12 taksite alayım desen fiyat 1800tl oluır.
Bunlarda kumanda yok rainbow yanıyor öyle tıpatıp benzeri vardı bende öyleydi o buda öyledir benceFan özelliklerini göremedim bilgisi olan var mı?
evet şimdi baktım ama 1258tl yapıyor yani 950liralık kasaya 302tl vade farkı koyuyor %33 demek bu.. sağlam yerleredn 30bine cihaz alıyorsun ve vade farksız 9a bölebiliyor. 950 liralık ürüne bu fark verilmez.Beğendiysen taksit işini alabilirsin. Bir daha bak yazıyor. Arkadaşta yazmış. 1258tl 12 ay 100 TL de kargo ekle 135tl. Yuvarlayıp 100tl yazmıştım. 113tl civarında aylık taksit.
enpara kartın varsa en azından 5taksit yaparsın. tabii taksitlerle alakalı düzenleme yasa değişikliğine gidildi halen oluyor mu emin değilimevet şimdi baktım ama 1258tl yapıyor yani 950liralık kasaya 302tl vade farkı koyuyor %33 demek bu.. sağlam yerleredn 30bine cihaz alıyorsun ve vade farksız 9a bölebiliyor. 950 liralık ürüne bu fark verilmez.
Tam alıyordum durdum neden öyle dediniz hocam.Şekillendirilmiş yağ tenekesi .