Hocam fiyatına göre ideal bence geçen sene ben böyle bir siyah kasa aldım o zaman fiyatı böyleydi 1000₺ şuan beyaz bir kasa için ideal teneke gibi mı evet muhtemelen malzeme kalitesini vurguladı arkadaş evet dandik oluyor ama kasa sabit durduğu için biryerde sorun olacağını sanmıyorumTam alıyordum durdum neden öyle dediniz hocam.
1k'ya alınan kasa tenekedir hocam . Hele hele game/tech/pro yazıyorsa kaçın ordan .Tam alıyordum durdum neden öyle dediniz hocam.
Öyle hocam evet ama 1K nın alabileceği max kasa budur yani1k'ya alınan kasa tenekedir hocam . Hele hele game/tech/pro yazıyorsa kaçın ordan .
Tamamdır eyvallah almıyorum.1k'ya alınan kasa tenekedir hocam . Hele hele game/tech/pro yazıyorsa kaçın ordan .
Kule tipi yada ağır 3 fanlı kart kullanmayan alsın kule yada ağır 3fanlı ekran kartı kullananlara önermem anakartınız yamulma ihitimali çok yüksek .Hocam bira ince bi sac malzeme oluyor ama kasa sabit ve güzel görünüyor sorun olmaz teneke bile olsa. Alınır bence bu paraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle hocam evet ama 1K nın alabileceği max kasa budur yani
Tamamdır eyvallah almıyorum.
Pro modeli mevcut elimde saç kalitesi fiyatı için güzel ve konudaki kasadan daha iyi olduğuna eminim. Fanların akışı fiyata göre ortalama fakat ekran kartı desteği kısıtlı onun dışında F/P güzel bir kasa.