Ekonomik olarak iyiysen bile o kadar güçlü bir karta gerçekten gerek var mı?Ekonomik olarak iyi bir aile olduğumuz için sorun yaratacağını sanmıyorum teşekkür ederim yinede bilgilendirdiğin için haberim yoktu
Ekonomik olarak iyiysen bile o kadar güçlü bir karta gerçekten gerek var mı?Ekonomik olarak iyi bir aile olduğumuz için sorun yaratacağını sanmıyorum teşekkür ederim yinede bilgilendirdiğin için haberim yoktu
4070 falan düşünürsen güçlü kartlar yoksa yapıştır gitsin 4090Aslında aklımda 2060 almak vardı, sonra RTX 3060 12G'a yükseldi. Fakat 3060 beni ne kadar götürür inan bilmiyorum, kaç yıl götürür derken en temizinden 4090 almayı düşünüyorum şu an ama kararsızım, o kadar paraya babalar gibi ekipman falanda dizebilirim şahsen. Fakat dediğim gibi kararsızım.
Önceden dediğim gibi, bi daha sisteme para bayılmak istemiyorum. Almışken en yükseğini alıp bırakmayı düşünüyorum.Ekonomik olarak iyiysen bile o kadar güçlü bir karta gerçekten gerek var mı?
işlemciden dolayı orayada para bayarsınız aklınızda ki sistem neÖnceden dediğim gibi, bi daha sisteme para bayılmak istemiyorum. Almışken en yükseğini alıp bırakmayı düşünüyorum.
yıllardır fps oyunları oynuyorum artık hikaye tabanlı dövüş vs. gibi oyunlar oynamak istiyorum açık dünya gibi bişey, spider man olur last of us olur akıcı bi şekilde oynayabileceğim ufak ufak yayın açabileceğim sistem istiyorum.işlemciden dolayı orayada para bayarsınız aklınızda ki sistem ne