Güncel Oyun, Teknoloji Haberleri

Marvel Wolverine oyunu 2026 sonbaharında PlayStation 5 ve PlayStation 5 pro'ya çıkacak. Ve oyundan beklentim duyurulduğu zamandan itibaren beklentim yüksekti, ama bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim.Fakat GTA 6 rakip sayılabilecek Sony özel oyunu geliyor. Sony yine kaliteli oyun nasıl yapılır gösteriyor.

Ön siparişe açıldığı an aldığım sayılı oyunlardan biri olur.

Halo: Campaign Evolved remake versiyonu 2026'da PS5 konsoluna da çıkıyor. Ve Microsoft xbox konsolunun en büyük markası da PS5 çıkartarak bu rekabeti Microsoft'un Sony'e karşı kaybettiğini gösteriyor. Çünkü Halo xbox konsolunun en büyük markasıydı .Bu arada iyi ki Playstation 5 aldığıma bir kez daha şükrediyorum. Ve buda şunu gösteriyor. Microsoft'un artık üçüncü parti firma olduğunu gösteriyor.

Fiyatın 2000 dolara kadar çıkacağı rivayetleri var.

https://twistedvoxel.com/job-listings-naughty-dog-begun-qa-localization-for-intergalactic/ Naughty dog Sony birinci parti firmasının yeni iş ilanına göre İntergalactic The Heretic Prophet kalite kontrol ve yerelleştirme çalışmalarına başlayacağını gösteriyor. Ve ayrıca umarım bu Sony oyunu ülkemize Türkçe olarak çıkar diye umut ediyorum.Ve bu oyunun yerelleştirme çabaları umarım ülkemizde Türkçe olarak başlanır diye umuyorum. Bu Sony oyununu merakla bekliyorum.Naughty Dog firması benim için Rockstar kalitesine yakın bir Sony birinci parti firmasıdır.

aynen rdr 2 den bile iyi gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri