Neler Yeni

güncel sisteme eski monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İsmail pekdemir
merhabalar abdullah abinin bi videosunda güncel sistemlerde dönüştürücülerle bazen ekran gelmeyebir diyodu yeni bi sistem alacagım ama sadeve vga girişi olan monitörum var dönüstürücü almam lazım ama ekran vermeyebilir kısmı kafamı karıştırıyo şans işimi yoksa dönuşturucunün markasınamı bağlı sistemi düşürüp monitor almak istemiyorum monitör için ayrı para biriktireceğim sistemi düşürmek mantıksız geliyo ne dersiniz

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
merhabalar abdullah abinin bi videosunda güncel sistemlerde dönüştürücülerle bazen ekran gelmeyebir diyodu yeni bi sistem alacagım ama sadeve vga girişi olan monitörum var dönüstürücü almam lazım ama ekran vermeyebilir kısmı kafamı karıştırıyo şans işimi yoksa dönuşturucunün markasınamı bağlı sistemi düşürüp monitor almak istemiyorum monitör için ayrı para biriktireceğim sistemi düşürmek mantıksız geliyo ne dersiniz
Kullanmayın zaten o monitör düşük hz değerine sahip olduğu için aldığınız yeni sistemin gücünden faydalanamayacaksınız.

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
drop yersin bununla ilgili olarak pc hocası video yaptı izlemenizi öneririm

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Şimdilik semtinde bulunan bilgisayarcılardan dönüştürücü alıp kullanabilirsin. İnternetten alırsan bozuk çıktı geri gönder vs uzar. İlerde iyi bir monitor alırsın hem bilgisayarın performansından düşürmezsin hem de idarelik monitörle kullanabilirsin.

samy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ömer Sami Uslu
monitörüde sistemide aynı anda almalısın bence. Sabırlı ol zaten şu son olaylardan sonra fiyatların düşmesi muhtemel çünkü üretim artacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İsmail pekdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdilik semtinde bulunan bilgisayarcılardan dönüştürücü alıp kullanabilirsin. İnternetten alırsan bozuk çıktı geri gönder vs uzar. İlerde iyi bir monitor alırsın hem bilgisayarın performansından düşürmezsin hem de idarelik monitörle kullanabilirsin.
aynen bende öyle düşündüm ama dönüştürücü ile bazen ekran vermeyebilir gibi duyumlarım var doğrumudur

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
drop yersin bununla ilgili olarak pc hocası video yaptı izlemenizi öneririm
Videoda kullandıkları monitor tüplü monitor. Bunu da hesaba katmak gerekir. Benim arkadaşım DA V3.5 aldı ve yaklaşık 4 aydır kullanıyor. Sordugumda sadece oyunları 1080p oynayamadıgını fakat bir problem de olmadıgını söyledi. Biraz şans işi ama para yoksa yapacak bişey yok sistemden kısmanı asla tavsiye etmem.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
aynen bende öyle düşündüm ama dönüştürücü ile bazen ekran vermeyebilir gibi duyumlarım var doğrumudur
İşte biraz şans işi o yüzden yakınındaki bilgisayarcıdan al olmadı geri verirsin başka donuşturucuyu kullanırsın. Kesin çalışmaz da denemez, yüzde yüz çalışır da denemez ama iş bütçeyle alakalı bu durumda mecbur dönüştürücü kullanacaksın zaten. Ama ben sabrederim dersen ki bence daha mantıklı dolar düştükten sonra aynı sistemi monitörle beraber alabilirsin. Tabii ki bununda garantisi yok . Bunu da göz önünde bulundur yine de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İsmail pekdemir
Videoda kullandıkları monitor tüplü monitor. Bunu da hesaba katmak gerekir. Benim arkadaşım DA V3.5 aldı ve yaklaşık 4 aydır kullanıyor. Sordugumda sadece oyunları 1080p oynayamadıgını fakat bir problem de olmadıgını söyledi. Biraz şans işi ama para yoksa yapacak bişey yok sistemden kısmanı asla tavsiye etmem.
bizdeki şans eşşek şansı ama anladım hepinize teşekkür ederim

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
bizdeki şans eşşek şansı ama anladım hepinize teşekkür ederim
Denemekten zarar gelmez ama yine de iyi düşün. Özet geçecek olursak ; eger bilgisayarı şuan alacaksan sistemden kısmanı önermiyorum. İleride alacagım dersen de hem bu olayların ne kadar uzun sürecegi belli degil hem de aynı sistemi bulabileceginin garantisi yok. Ama pozitif yönünden bakacak olursak; dolar yüksek ihtimalle düşecek, üretim artacak ve ileride belki de daha iyi hazır sistemler daha uygun fiyatlara monitörle beraber çıkartılacak bkz : MD-1 . Dönüştürücü mevzusu biraz şansa baglı ama kesin çalışmaz denemez. Hatta internet harici kendi çevreme ben kendim sordum , 2, 3 kişi de problem olmadıgını söyledi. (HDMI-VGA'dan bahsediyorum.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom