Neler Yeni

(Güncelleme)BKM Kitap Sipariş Rezilliği(13 Gün Sonra Geldi)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
BKM Kitap üzerinden 24 Eylül 2022 tarihinde bir kaç tane kitap satın aldım. Bu gün ayın 4'ü. 10 Gündür kargoya verilmedi hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Şimdi haklarını yemeyelim daha önce böyle bir sorun yaşamadım ama 10 gündür kargoya verilmedi, müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor, maillerime cevap verilmiyor hiç bir şekilde iletişime geçemiyorum. Bi şekilde ulaşabilsemde yoğunluk var falan deseler tamam diyeceğim ama ulaşamıyorum yani rezillik şu an başka bir şey değil. Ders çalışmam gerekiyor kitap sipariş etmiştim konular ilerliyor.
ads.png

Güncelleme:

Kargo bu gün (7 ekim) elime ulaştı 13 gün sonra.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
BKM Kitap üzerinden 24 Eylül 2022 tarihinde bir kaç tane kitap satın aldım. Bu gün ayın 4'ü. 10 Gündür kargoya verilmedi hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Şimdi haklarını yemeyelim daha önce böyle bir sorun yaşamadım ama 10 gündür kargoya verilmedi, müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor, maillerime cevap verilmiyor hiç bir şekilde iletişime geçemiyorum. Bi şekilde ulaşabilsemde yoğunluk var falan deseler tamam diyeceğim ama ulaşamıyorum yani rezillik şu an başka bir şey değil. Ders çalışmam gerekiyor kitap sipariş etmiştim konular ilerliyor.Alıntıyı görüntüle
Bunlarda genel problem. Ben de 15 tane falan kitap almıştım. 2 tanesi elimizde yok diyince ürünleri listeden çıkartmıştım anca vermişlerdi kargoya

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlarda genel problem. Ben de 15 tane falan kitap almıştım. 2 tanesi elimizde yok diyince ürünleri listeden çıkartmıştım anca vermişlerdi kargoya
Bide şöyle bişey var, ben bide yanlışlıkla elimde olan kitabıda sipariş etmişim, o kitap için tedarik bekleniyor yazıyor. Onu iptal edebilsem keşke ama ulaşamıyorum hiç bir türlü.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
BKM Kitap üzerinden 24 Eylül 2022 tarihinde bir kaç tane kitap satın aldım. Bu gün ayın 4'ü. 10 Gündür kargoya verilmedi hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Şimdi haklarını yemeyelim daha önce böyle bir sorun yaşamadım ama 10 gündür kargoya verilmedi, müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor, maillerime cevap verilmiyor hiç bir şekilde iletişime geçemiyorum. Bi şekilde ulaşabilsemde yoğunluk var falan deseler tamam diyeceğim ama ulaşamıyorum yani rezillik şu an başka bir şey değil. Ders çalışmam gerekiyor kitap sipariş etmiştim konular ilerliyor.Alıntıyı görüntüle
Burası şikayetvar mı niye buraya açtın ki konuyu?

BabaVoss7

80+ Silver
ellerinde direkt olmayan kitapları satıyorlar. bendede oluyor hep bu. Artık amazondan alıyorum o yüzden. BKM DnR filan hep böyle. yada hasarlı geliyor genelde.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bide şöyle bişey var, ben bide yanlışlıkla elimde olan kitabıda sipariş etmişim, o kitap için tedarik bekleniyor yazıyor. Onu iptal edebilsem keşke ama ulaşamıyorum hiç bir türlü.
Sipraişlerden iptal edemiyor musun ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OnurCiftci26

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Vakit geçirdiğim forumda "Yurtiçi Alışveriş" kategorisinde canım konu açmak istedi, any problem?
Ulaşamıyorsan ulaşmıyorsun demektir bizim yapabileceğimiz bir şey yok anlatabiliyor muyuz? 3 gram İngilizce bilginle bir de any problem yazmış hahaha madem İngilizce yazacaksın tüm cümleyi yaz böyle Türkçe cümlenin sonuna yazınca engelli gibi hissediyorum seni.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Vakit geçirdiğim forumda "Yurtiçi Alışveriş" kategorisinde canım konu açmak istedi, any problem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır edemedim öyle bir seçenek çıkmıyor.
BKM elin de o kitap yoksa da stokta var gösteir ve satın almaya açık olur sen de sipariş verirsin ama kitap stoğu hiç bir yerde yoktur tedarik edemez 2 hafta boyunca bekletir 2 hafta sonunda hala tedarik edemediyse iptal ed,ğ para iadesi yapar bir den fazla ürün aldın biri tedarik edilmediyse onu müşteri hizmetlerini arayıp kargodan çıakrtırsın sadece o ürünün iadesi yapılır kargon da gelir

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ulaşamıyorsan ulaşmıyorsun demektir bizim yapabileceğimiz bir şey yok anlatabiliyor muyuz? 3 gram İngilizce bilginle bir de any problem yazmış hahaha madem İngilizce yazacaksın tüm cümleyi yaz böyle Türkçe cümlenin sonuna yazınca engelli gibi hissediyorum seni.
Kötü bir şey söylememiştim forumda olduğunu unutma ve edepli bir şekilde konuş lütfen, teşekkürler.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
BKM elin de o kitap yoksa da stokta var gösteir ve satın almaya açık olur sen de sipariş verirsin ama kitap stoğu hiç bir yerde yoktur tedarik edemez 2 hafta boyunca bekletir 2 hafta sonunda hala tedarik edemediyse iptal ed,ğ para iadesi yapar bir den fazla ürün aldın biri tedarik edilmediyse onu müşteri hizmetlerini arayıp kargodan çıakrtırsın sadece o ürünün iadesi yapılır kargon da gelir
Anladım, fakat müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum onu nasıl halledebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana 1 ayda gelmişti 🤣
3 hafta daha beklemek istemiyorum :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir