bilgisayarı kapa aç yaptınmı?Merhaba iyi günler bilgisayarım güncelleme esnasındayken kardeşim fişi çekti ve kapandı şu an bu şekilde kalıyor dünden beri bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler Alıntıyı görüntüle
Reis geçmiş olsun benim de sorun güncellemeden sonra hiç açılmaması oldu bilgisayar vefat etti açıkcası ama senin ekran geliyorsa. Gelişmiş seçeneklerden pc yi geri yükleme yapabilirsin bunun videoları vardır illaki oradan bakarsan daha sağlıklı olur.Merhaba iyi günler bilgisayarım güncelleme esnasındayken kardeşim fişi çekti ve kapandı şu an bu şekilde kalıyor dünden beri bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler Alıntıyı görüntüle
Yaptım hocam gücü tamamen kesip de denedim bilgisayar açılıyor güncelleme ekranında takılıyor şu anbilgisayarı kapa aç yaptınmı?
Ya internette bulamadım açıkçası
Reis geçmiş olsun benim de sorun güncellemeden sonra hiç açılmaması oldu bilgisayar vefat etti açıkcası ama senin ekran geliyorsa. Gelişmiş seçeneklerden pc yi geri yükleme yapabilirsin bunun videoları vardır illaki oradan bakarsan daha sağlıklı olur.
temiz format tek çare.Yaptım hocam gücü tamamen kesip de denedim bilgisayar açılıyor güncelleme ekranında takılıyor şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya internette bulamadım açıkçası
Giremiyorum hocam nasıl giricem not menüsüne de giremiyorum bundan dolayı nasıl format atacağımı da bilmiyorumGelişmiş seçeneklerde windows geri döndürme var geçmiş tarihlerdeki windowsu geri yüklüyor format atmadan önce bunu deneyin