Neler Yeni

Mavi Ekran Güncelleme Sonrası Mavi Ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Berat Karayel
İyi akşamlar. Oyunda fps drop yaşadığımı farkedip görev yöneticisinden kullanılabilir belleğimin 9GB olduğunu gördüm. Fakat 16GB ramim vardı sonrasında maconfigden bellek üst sınırını açıp 16 GB’a sabitleyip bilgisayarımı güncelleştirerek yeniden başlattım fakat mavi ekran yedim. Bilgisayarımı kapatıp ram slotlarını temizleyip ramleri tekrar taktım sonuç nafile yardımcı olursanız sevinirim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
İyi akşamlar. Oyunda fps drop yaşadığımı farkedip görev yöneticisinden kullanılabilir belleğimin 9GB olduğunu gördüm. Fakat 16GB ramim vardı sonrasında maconfigden bellek üst sınırını açıp 16 GB’a sabitleyip bilgisayarımı güncelleştirerek yeniden başlattım fakat mavi ekran yedim. Bilgisayarımı kapatıp ram slotlarını temizleyip ramleri tekrar taktım sonuç nafile yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Berat Karayel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar hiç bir türlü açılmıyor son güncelleştirmeleri silmeye çalışıyorum sorun gider sayfasından.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Berat Karayel
BIOS pilini çıkartıp takarak tekrar deneyin.
Bios pili ekran kartının altında oldupu için ekran kartını söküp bios pini çıkartıp 2 dakika bekledim ikisini de takıp çalıştırdım bilgisayrı fakat ekrana herhangi bir ibare gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS pilini çıkartıp takarak tekrar deneyin.
Tamamdır tekrar takıp denedim şuan bios ekranımdayım burdan yapcağım herhangi bir işlem var mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Berat Karayel
Bios pili ekran kartının altında oldupu için ekran kartını söküp bios pini çıkartıp 2 dakika bekledim ikisini de takıp çalıştırdım bilgisayrı fakat ekrana herhangi bir ibare gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır tekrar takıp denedim şuan bios ekranımdayım burdan yapcağım herhangi bir işlem var mı?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    3.3 MB · Hit: 31
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,271
Üyeler
167,456
Son üye