BIOS'ta F2 tuşu ile Ez Mod'e geç hocam. Orada depolama birimleri olacak. M2 yazan kısma tıklayarak fotoğraf atar mısın? Büyük ihtimalle M2 SSD'in bozuldu.Windows 11
Sistemim: Ryzen 5 5500 - rx6600 - 16 gb ram - Gigabyte b450m k - 500gb adata legend 700 M2 ssd
Sadece hdd gözüküyor ama hdd nin içinde windows yok ssd gözükmüyorBIOS'ta F2 tuşu ile Ez Mod'e geç hocam. Orada depolama birimleri olacak. M2 yazan kısma tıklayarak fotoğraf atar mısın? Büyük ihtimalle M2 SSD'in bozuldu.
Yokmu çözümüwin sürümü nedir anakart marka model nedir yada laptop marka model nedir
Sadece hdd gözüküyor ama hdd nin içinde windows yok ssd gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
hocam bilmiyorum ben format atardım sizin yerinizde olsam ama ilk tercih değilSadece hdd gözüküyor ama hdd nin içinde windows yok ssd gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmu çözümü
M2 SSD sizlere ömür gibi. Çıkar tak yap bakalım eğer düzelmezse garantiye gidecek.Sadece hdd gözüküyor ama hdd nin içinde windows yok ssd gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmu çözümü
Depolama birimi aynı değil ama benim ve arkadaşımın başına da aynı olay geldi. İkimizinde gene böyle Windows güncelledikten sonra oldu. Garantiye gidip yeni depolama birimi gönderdiler.Çıkardım tekrar taktım hâlâ düzelmedi garantiye yollayacağım
Formatla düzelmez mi sence çünkü güncellemeyle ssd nin bozulması biraz saçma değil miDepolama birimi aynı değil ama benim ve arkadaşımın başına da aynı olay geldi. İkimizinde gene böyle Windows güncelledikten sonra oldu. Garantiye gidip yeni depolama birimi gönderdiler.
Format atabilmeniz için bios da ssd görünmeli bu mümkün görünmüyor.Formatla düzelmez mi sence çünkü güncellemeyle ssd nin bozulması biraz saçma değil mi
Tamam garantiye gönderiyorum o zaman başka çare yokFormat atabilmeniz için bios da ssd görünmeli bu mümkün görünmüyor.
İsterseniz başka bir hdd bulup ondan pc yi açmayı deneyin yine ssd görünmeyecek sürücü olarak
Garantiye göndermekten başka çareniz yok malesef