21.6.1 whql görünüyor şu andaHayır çıkmaz, ekran kartınız için kendi sitesinden Recommend olan sürümü indirmeniz en sağlıklısı olacaktır.
İndirebilirsiniz o zaman program üzerinden, sorun olmaz.21.6.1 whql görünüyor şu anda
Bana kalırsa sürücüyü elle kaldırıp siteden elle indirip kurmak daha sağlıklı olacaktır.Güncellemeyi ddusuz yaparsam sıkıntı çıkar mı birde 21.6.1 sıkıntılı mı?
Ne açıdan sıkıntı çıkar eğer tek alan kaplıyorsa sıkıntı değil ama başka türlü sıkıntı çıkıyorsa yapmayacam hiç çünkü ddu kullanmayı bilmiyorumBana kalırsa sürücüyü elle kaldırıp siteden elle indirip kurmak daha sağlıklı olacaktır.
Sıkıntı çıkar mı bilmiyorum, çıkmaz büyük ihtimalle. Ama el ile silip kurmak hem eskiden kalan bilgileri siler (bu iyi bir şey) hem de daha iyi olur.Ne açıdan sıkıntı çıkar eğer tek alan kaplıyorsa sıkıntı değil ama başka türlü sıkıntı çıkıyorsa yapmayacam hiç çünkü ddu kullanmayı bilmiyorum
DDU'ya bence de gerek yok, ancak uygulamalar kısmından sürücüyü kaldırıp siteden indirip kurmak da iyi bir seçenek gibi geliyor bana.Hocam her seferinde DDU ile silip kurmak diye bir şey hiç duymadım direkt Radeon üzerinden kurun tam kurulum yapıyor zaten
Bilmiyorum valla ilk defa bu konuda duydum öyle bir şey, Radeon zaten güzelce Update yapıyor hiç sıkıntısını görmedimSıkıntı çıkar mı bilmiyorum, çıkmaz büyük ihtimalle. Ama el ile silip kurmak hem eskiden kalan bilgileri siler (bu iyi bir şey) hem de daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDU'ya bence de gerek yok, ancak uygulamalar kısmından sürücüyü kaldırıp siteden indirip kurmak da iyi bir seçenek gibi geliyor bana.
Ben bir kere oradan yapmıştım, mavi ekran ile karşılaştım. El ile silip siteden indirince düzelmişti. Belki bana denk geldi bilmiyorum.Bilmiyorum valla ilk defa bu konuda duydum öyle bir şey, Radeon zaten güzelce Update yapıyor hiç sıkıntısını görmedim
Hayır, güncelleyebilirsiniz. Fakat bende en stabil sonucu 21.4.1 WHQL sağlıyor.Güncellemeyi ddusuz yaparsam sıkıntı çıkar mı birde 21.6.1 sıkıntılı mı?
Onu nasıl kurabilirimHayır, güncelleyebilirsiniz. Fakat bende en stabil sonucu 21.4.1 WHQL sağlıyor.