Evet artar.Günde 20 dk yüksek tempolu koşu yapsam kondisyonum biraz dahi olsa artar mı?
Aynı şekilde bende oynuyorum bu korona yüzünden 1 yıldır oynayamıyorum kondisyonum pert olmuşKesinlikle, futbol oynadığım için biliyorum.
Sen ne diyorsun? Mahalle maçları yapardık. Hiç yorulmazdım, en az 6-7KM koşuyorumdur. Bu yaz 2-3 KM koşuyorum pert olmuş oluyorum.Aynı şekilde bende oynuyorum bu korona yüzünden 1 yıldır oynayamıyorum kondisyonum pert olmuş
Aynı şekilde hep basardım ileride artık bi gidip geldiğimde yorulmuş oluyorumSen ne diyorsun? Mahalle maçları yapardık. Hiç yorulmazdım, en az 6-7KM koşuyorumdur. Bu yaz 2-3 KM koşuyorum pert olmuş oluyorum.
Ben sağ bek oynuyordum. Hep git gel yapıyordum, şimdi ön libero'ya döndüm. Boyum da 180 olduğu için.Aynı şekilde hep basardım ileride artık bi gidip geldiğimde yorulmuş oluyorum
Bende 10 numara yada 8 numara oynuyordum bende yavaştan liberoya dönüyorumBen sağ bek oynuyordum. Hep git gel yapıyordum, şimdi ön libero'ya döndüm. Boyum da 180 olduğu için.
Libero iyi ya, pas dağıtımı yapmayı severim zaten, Defansım da iyi.Bende 10 numara yada 8 numara oynuyordum bende yavaştan liberoya dönüyorum
Bendede pas dağıtımı defans iyi şimdilik bu kondisyonla libero oynuyorum ileride dönerim ama 10 numarayaLibero iyi ya, pas dağıtımı yapmayı severim zaten, Defansım da iyi.
Ben libero devam edecem büyük ihtimalle.Bendede pas dağıtımı defans iyi şimdilik bu kondisyonla libero oynuyorum ileride dönerim ama 10 numaraya
Libero devam et bencede libero takımın kalbi gibi beke göre çok daha fazla kıdemliBen libero devam edecem büyük ihtimalle.