Neler Yeni

Gündelik kullanım için 20-25K laptop önerisi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,651
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Herkese iyi forumlar, gündelik kullanım amaçlı 20-25K bandında laptop arıyoruz. Mümkünse Mediamarkt, Vatan, Teknosa tarzı yerlerden olursa daha iyi olur. Kendime alıcak olsam bu sitelerden almam ama bir tanıdığımız için bakıyoruz. Şart değil ama mümkünse o sitelerden olursa iyi olur hatta örnek veriyorum 1 tane o sitelerden 1 tane de bu dediğim siteler dışında önerebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Herkese iyi forumlar, gündelik kullanım amaçlı 20-25K bandında laptop arıyoruz. Mümkünse Mediamarkt, Vatan, Teknosa tarzı yerlerden olursa daha iyi olur. Kendime alıcak olsam bu sitelerden almam ama bir tanıdığımız için bakıyoruz. Şart değil ama mümkünse o sitelerden olursa iyi olur hatta örnek veriyorum 1 tane o sitelerden 1 tane de bu dediğim siteler dışında önerebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
oyun oynanmayacak ise macbook m1 modeline bakılabilir.2. el alacak olursan 25 e m2 bulursun

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,651
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,651
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
@SerdarT35 hocam sizin yardimci olma sansiniz var mi?

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
@SerdarT35 hocam sizin yardimci olma sansiniz var mi?
ya az bir göz gezdirdim de 15-30k arası bomboş. ben en iyisi bütçenin altında şunu atayım. fiziksel mağazalarda zaten bunun fiyatı en az bir 20k falan oluyordur fiziksel mağazalardan benzer bir modele bakarsınız kendi bütçelerinizde

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,651
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
ya az bir göz gezdirdim de 15-30k arası bomboş. ben en iyisi bütçenin altında şunu atayım. fiziksel mağazalarda zaten bunun fiyatı en az bir 20k falan oluyordur fiziksel mağazalardan benzer bir modele bakarsınız kendi bütçelerinizde
Sagolun hocam benim aklimda
https://www.hepsiburada.com/asus-vi...r-bilgisayar-p-HBCV00007OI4DF?magaza=Nethouse bu 3 u vardi biraz goz gezdirdim bu sabah hem yesil hem mavi forumda. Genel olarak bunlar onerilmis gundelik kullanim icin. Bunlardan biri mi sizin attiginiz mi mantikli olur sizce

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,651
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Vivobook fena değilmiş aslında
Ya aslinda bana kalsa gundelik kullanim icin falan 20-25 e cikmaya gerek yok. Sizin attiginizda gayet yeterli olur zaten. Ben arkadasla konusurum yine de derim eger butceni sonuna kadar kullancaksan sunu alabilirsin. Ama su da isini gorur diye soylerim. Birde hocam benim aklima sey takildi gundelik kullanim icin bile alicak olsa su tarz bir sey https://www.n11.com/urun/lenovo-ide...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel mantikli olmaz mi? Hem cok agir da degil 0,5 kg fark var asusla aralarinda. Isinma sorunu falan var mi bilmiyorum ben ornek olarak attim bunu. (yanlis anlasilmasin bilmedigimden soruyorum)

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Ya aslinda bana kalsa gundelik kullanim icin falan 20-25 e cikmaya gerek yok. Sizin attiginizda gayet yeterli olur zaten. Ben arkadasla konusurum yine de derim eger butceni sonuna kadar kullancaksan sunu alabilirsin. Ama su da isini gorur diye soylerim. Birde hocam benim aklima sey takildi gundelik kullanim icin bile alicak olsa su tarz bir sey https://www.n11.com/urun/lenovo-ide...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel mantikli olmaz mi? Hem cok agir da degil 0,5 kg fark var asusla aralarinda. Isinma sorunu falan var mi bilmiyorum ben ornek olarak attim bunu. (yanlis anlasilmasin bilmedigimden soruyorum)
ya içinde gpu olması gereksiz güç harcıyor ondan sıkıntı olabilir pilde kullanırken

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,651
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
ya içinde gpu olması gereksiz güç harcıyor ondan sıkıntı olabilir pilde kullanırken
Dogru diyorsunuz o da var aslinda. Ben o zaman bi sizin attiginizi bi vivobook'u bir de icinde harici ekran karti olan gaming laptop adi altinda satilan bir model atayim (henuz karar vermedim biraz bakinmam lazim gaming tarafina). Sonra aciklayayim durumu o karar versin. Cok tesekkurler hocam yardiminiz icin.

Top Bottom