qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,589
17 inç bile bulmak zor 2K çözünürlükte bulmak ayrı zor.Yokmuş (fiyatı 2019 daymış gibi hesaplamışim :') )
17 inç bile bulmak zor 2K çözünürlükte bulmak ayrı zor.Yokmuş (fiyatı 2019 daymış gibi hesaplamışim :') )
MSI bu bütçede alınmaz kazıklıyorlar ve kaliteli olmuyorlar.![]()
MSI Cyborg 15 A13VF-893XTR i7-13620H 16GB GDDR6 512GB 8GB RTX4060 15.6" 144Hz FreeDOS Full HD Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Buna bakabilirsin dostum: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a=notisteknoloji&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.8Merhaba dostlar, arkadaşım için laptop bakıyoruz. Bütçe 40-45k arası olursa iyi olur.
Tamamen oyun amaçlı kullanacak, mümkünse ekranı çok küçük olmamalı.
Mümkünse Hepsiburada üzerinde satılan bir cihaz olursa sevinirim. Premium üyelik bakiyesini de kullanacağız.
Teşekkür ederim.
Hocam keşke soğutması iyi olsaydı ve teşekkürler ama bilgisayar dıştan güzel gözüküyor fakat soğutması YETERSİZ OLDUĞUNDAN throttle yani ekran kartının aldığı Watt değerini kısıyor. Bu yüzden de bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra performans düşüşu yaşamak kaçınılmaz.Buna bakabilirsin dostum: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a=notisteknoloji&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.8
Hocam ekstra soğutucu her türlü almayı düşünüyoruz çok önemi olur mu bilmediğinden soruyorum.Hocam keşke soğutması iyi olsaydı ve teşekkürler ama bilgisayar dıştan güzel gözüküyor fakat soğutması YETERSİZ OLDUĞUNDAN throttle yani ekran kartının aldığı Watt değerini kısıyor. Bu yüzden de bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra performans düşüşu yaşamak kaçınılmaz.
Sizin attığınız Gigabyte laptoun ekran kartı 140 Watt güç çekerken Victus un ki sanırım 105 ti (daha yüksek olamaz. Şarja takılı olursa kesintisiz güç farkıyla 140W alır diye düşünüyorum.Hocam ekstra soğutucu her türlü almayı düşünüyoruz çok önemi olur mu bilmediğinden soruyorum.
Şarjda ve soğutuculu kullanılacak her daim öyle söyleyeyim.
Yani sonuç olarak gigabyte mı yoksa victus mu seçerdiniz hocam ? Anlamadığım şu şarjda iken 105 olacaksa aradaki RAM farkı performans farkını kapatır mıydı. Bilgisayarlara göre laptopların performans sonuçları biraz farklı gittiğinden kafada kestiremiyorum.Sizin attığınız Gigabyte laptoun ekran kartı 140 Watt güç çekerken Victus un ki sanırım 105 ti (daha yüksek olamaz. Şarja takılı olursa kesintisiz güç farkıyla 140W alır diye düşünüyorum.
Bunu sana kim söylediyse laptoplar hakkında hiçbir şey bilmiyor. HP Victus 16'lar soğutma ve performans konusunda kendi sınıfındaki çoğu laptoplardan daha iyi.Hocam keşke soğutması iyi olsaydı ve teşekkürler ama bilgisayar dıştan güzel gözüküyor fakat soğutması YETERSİZ OLDUĞUNDAN throttle yani ekran kartının aldığı Watt değerini kısıyor. Bu yüzden de bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra performans düşüşu yaşamak kaçınılmaz.
Belki de sizin dediğiniz gibidir ve sadece basit bir linçten ibarettir. Brnim önerim hocamızın başka bir konu açıp HP Victus kullanıcısı olan hocaların gorüşlerini alarak karar vermesi. Zaten 2 laptoptan biri seçilir :>Bunu sana kim söylediyse laptoplar hakkında hiçbir şey bilmiyor. HP Victus 16'lar soğutma ve performans konusunda kendi sınıfındaki çoğu laptoplardan daha iyi.
Youtube'da bir sürü HP Victus 16 test videosu var. Bu laptoplar sorunlu diyen bir kişiye bile rastlamadım. Her zaman gerçek testlere bakın.Belki de sizin dediğiniz gibidir ve sadece basit bir linçten ibarettir. Brnim önerim hocamızın başka bir konu açıp HP Victus kullanıcısı olan hocaların gorüşlerini alarak karar vermesi. Zaten 2 laptoptan biri seçilir :>