Sıfır şart değilse elimde I7 12700H RTX 4060 model Acer Nitro 5 laptop var 35’e verebilirim .Bir yıldır kullanıyorum ve derslerimden malum pek vaktim olmuyor kullanmak için. Sadece yaz tatilinde aktif olarak kullandım bazı hikaye oyunlarını deneme fırsatım olsun diye almıştım ama artık ihtiyacım yok. Sorunsuz sıfır ayarında bir laptop hala 1 sene garantisi bulunuyor .Merhaba arkadaşlar, 40-45k bandında RTX 4060 laptop önerir misiniz. Windows dahil olursa iyi olur, mümkünse HP Victus serisi istemiyorum.
Laptop aldım hocam, konu kapandı.Sıfır şart değilse elimde I7 12700H RTX 4060 model Acer Nitro 5 laptop var 35’e verebilirim .Bir yıldır kullanıyorum ve derslerimden malum pek vaktim olmuyor kullanmak için. Sadece yaz tatilinde aktif olarak kullandım bazı hikaye oyunlarını deneme fırsatım olsun diye almıştım ama artık ihtiyacım yok. Sorunsuz sıfır ayarında bir laptop hala 1 sene garantisi bulunuyor .
Ekran 165hz ve IPS yani renkler gayet canlı geliyor ,hiçbir şekilde zorluk çıkarmadı zaten eskitmeye fırsatım bile olmadı.