Gündeme oturan WhatsApp sözleşmesi hakkında düşüncelerim

Reaksiyon skoru
144
Herkese merhabalar. Bugün WhatsApp kullanıcı sözleşmesi hakkında konuşacağım. Öncelikle herkes bilgi çalınıyor diyor. Bilgiler zaten adamların elinde arkadaşlar. Ve gerçekçi düşünelim 2.6 milyar kullanıcı arasından çalsalar neden sizin bilginizi çalsınlar? Ben bunun yerli mesajlaşma uygulamalarının kullanımını arttırmak için yapılmış bir algı olduğunu düşünüyorum. Yani bilgileri kabul edip etmemek sizin elinizde ancak gerçekçi düşünmekte fayda var. eklediğim haberle de bu düşüncemi destekliyorum.

Ekler

• Screenshot_2021-01-10-21-43-27-192_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-10-21-43-27-192_com.android.chrome.jpg
    855 KB · Hit: 55
  • Beğen
Reaksiyonlar: maje
Dostum olay şu bu kısıtlama bir tek Türkiye'ye geldi AB ülkeleri kabul etmese de devam edecek.

Bence başka uygulamaya geçince değişen bir şey yok, çünkü başka uygulamalarda babanın hatırına sana hizmet vermeyecek.

Asıl soru şu neden sadece Türkiyeye gelirken AB ülkelerine gelmedi?
Bence milli uygulamalara dönmek daha mantıklı

Herkese merhabalar. Bugün WhatsApp kullanıcı sözleşmesi hakkında konuşacağım. Öncelikle herkes bilgi çalınıyor diyor. Bilgiler zaten adamların elinde arkadaşlar. Ve gerçekçi düşünelim 2.6 milyar kullanıcı arasından çalsalar neden sizin bilginizi çalsınlar? Ben bunun yerli mesajlaşma uygulamalarının kullanımını arttırmak için yapılmış bir algı olduğunu düşünüyorum. Yani bilgileri kabul edip etmemek sizin elinizde ancak gerçekçi düşünmekte fayda var. eklediğim haberle de bu düşüncemi destekliyorum.
Sözleşme iptal olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,334
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri