Gündemi Konuşalım

Silindi

Son düzenleme:
yeni otel ho diyenler gelmeden...
hocam geil ssdnin testini yapıp bi yollarmısınız rica etsem.SDD hakkında bilgi sahibi adam yok biraz bilelim neymiş bu ssd.benim testime yakın çıkarsa sanırım alınmaması gerekilen ssdler listesine girecek.

hocam geil ssdnin testini yapıp bi yollarmısınız rica etsem.SDD hakkında bilgi sahibi adam yok biraz bilelim neymiş bu ssd.benim testime yakın çıkarsa sanırım alınmaması gerekilen ssdler listesine girecek.
2020-09-21 (2).png

en sonki testler bu şekil

kaç saat kullandınız ssdyi hocam bide sağlığı nedir?
valla 2 aydır kullanıyorum pc açma google gezme vs iyi hızlı onun dışında tek şikayetim oyunlarda İLK MAPE yavaş giriyor sonrakilere hızlı giriyor ama bu optimizasyon ile ilgili de olabilir onun dışında memnunum

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Bizde durum aynı be abe.Corona var işte.Ondan sonra corona var.Sonra,corona var.Bu kadar yani.
(Keşke bitseydi şu corona da rahatalasaydık:()

valla 2 aydır kullanıyorum PC açma google gezme vs iyi hızlı onun dışında tek şikayetim oyunlarda İLK MAPE yavaş giriyor sonrakilere hızlı giriyor ama bu optimizasyon ile ilgili de olabilir onun dışında memnunum
o konularda sıkıntı yok zaten.ssd sıkıntılı genel olarak.

Benim için gündem Cübbeli Ahmet Hoca onun yanında Arabalara gelen zamlar ekonomik sorunlar

Geri