hocam geil ssdnin testini yapıp bi yollarmısınız rica etsem.SDD hakkında bilgi sahibi adam yok biraz bilelim neymiş bu ssd.benim testime yakın çıkarsa sanırım alınmaması gerekilen ssdler listesine girecek.yeni otel ho diyenler gelmeden...
hocam geil ssdnin testini yapıp bi yollarmısınız rica etsem.SDD hakkında bilgi sahibi adam yok biraz bilelim neymiş bu ssd.benim testime yakın çıkarsa sanırım alınmaması gerekilen ssdler listesine girecek.
kaç saat kullandınız ssdyi hocam bide sağlığı nedir?Alıntıyı görüntüle
en sonki testler bu şekil
Olum konu nerdem nereye geldin (!) DidjAlıntıyı görüntüle
en sonki testler bu şekil
valla 2 aydır kullanıyorum pc açma google gezme vs iyi hızlı onun dışında tek şikayetim oyunlarda İLK MAPE yavaş giriyor sonrakilere hızlı giriyor ama bu optimizasyon ile ilgili de olabilir onun dışında memnunumkaç saat kullandınız ssdyi hocam bide sağlığı nedir?
o konularda sıkıntı yok zaten.ssd sıkıntılı genel olarak.valla 2 aydır kullanıyorum PC açma google gezme vs iyi hızlı onun dışında tek şikayetim oyunlarda İLK MAPE yavaş giriyor sonrakilere hızlı giriyor ama bu optimizasyon ile ilgili de olabilir onun dışında memnunum
ben de aniden soruyu alınca gündem geil ssd sandımOlum konu nerdem nereye geldin (!) Didj
Bunlar konuyu neye çevirdi baksanaBizde durum aynı be abe.Corona var işte.Ondan sonra corona var.Sonra,corona var.Bu kadar yani.
(Keşke bitseydi şu corona da rahatalasaydık)
bizim site yanacaktı az kalsın360km² alan yandı dünyanın sonu iyi değil en sevmediğim yıl 2020
Alıntıyı görüntüle
Sanki yangını 2020 yaptı olun kurtulun şu olaylardanÜzücü Bir Olay
Bi 2020 den kurtulabilsek keşke