radasamara
80+ Gold
Dahası
Azerbaycan dışında kardeşimiz yok, gerisi ancak dostumuz olabilir.
Hayır dostum yanlışın var, Onlar Azerbaycan Türkü biz Türkiye Türküyüz. İkimizde Türküz yani.Şu Azerbaycan tek kardeşimiz algısını kaldırın artık Türkler Türk Azerbaycanlılar Azeri ve Arkadaşımızın dediği gibi 1950-1953 Kore savaşını araştırın
Tarihe bakarsan Türk'ün en büyük düşmanının yine Türk olduğunu görürsün.Kardeş ülke diye bir şey yoktur her ülke kendi çıkarını düşünürDiplomatik dostluk illa ki vardır. Bu her ülkeyle oluyor zaten. Gerçek dostlarımızsa ancak ve ancak Türk kardeşlerimizdir.
+999 Haklı Zamanında Araplar Yapmadığı kalmadı Savaşta Sattılar neleri var. Türk'ün Dostu Türk'tür abi.Onun ayrımını sen yap bakalım şimdinin dünyasında ne kalıyor elinde. Benim bizim için kardeş ülke olabileceğini düşündüğüm tek ülkeler Türk ülkeleri. Müslüman ülkelerini buna dahil etmedim.
Kazakistan- Türkmenistan - Özbekistan gibi Türk ülkeleri var ve kardeş değiliz dersin öylemi?Azerbaycan dışında kardeşimiz yok, gerisi ancak dostumuz olabilir.
Valla onu dedim de tam da arkasında durmuyorum yazdıktan hemen sonra hafif fikir değişikliğine uğradım .dTürk'ün Dostu Türk'tür abi.
1-1950 Kore Savaşı'nda müttefik olarak kardeş deniliyor.
2- BTS falan saçma hayranı olan kitlede ...
Hocam Azerbaycan Türkleri değil İran şahlarından geliyorlar.Hayır dostum yanlışın var, Onlar Azerbaycan Türkü biz Türkiye Türküyüz. İkimizde Türküz yani.
Diğer Türk devletlerinin bize karşı tavırlarına bakarsan kardeş olmadığımızı görürsün.Kazakistan- Türkmenistan - Özbekistan gibi Türk ülkeleri var ve kardeş değiliz dersin öylemi?
Devleti yönetenlerin fikri değil halkın damarlarındaki kandır.Diğer Türk devletlerinin bize karşı tavırlarına bakarsan kardeş olmadığımızı görürsün.