Ben nicehashten kazıyorum uzunzamandırda kazıyorum baznleri kısa ara verdiğim oluyor ama bayadır çalışıyor1660 super, ethermine
eyw hocam sağolasın biraz bi araştırayım ben bi bu NHOS ve nicehash i nasıl oluyor felan diye duruma göre geçiş yapabilirim bendeNHOS nicehash ın kendi işletim sistemi
evet ama sıkıntı değil o bende de %93 ü e kadar düştüğü oluyor valid in stale in de aynı şekilde %7 ye kadar yükseldiği oluyor ama çok nadir genelde %99 valid stale da %1 deValid 95 le stale share bi hata oldugunumu gösteriyor
Windows'da arka planda boş boş şeyler çalıştığı için kazım hızını çok az düşürebiliyor. Mining işletim sistemleri (Linux) daha stabil ve çok az daha yüksek hız verebiliyor ama genel olarak pek farketmiyor@cfranko işletim sisteminin mining üzerinde ne kadar etkisi var?
bende 2070s var6k ya almıştım 36mh ile kazıyor normal mi?Aynen 9k ya Palitte vardı keşke onuda alsaydım ah ah
ben de nicehash kullanıyorum son günlerde ciddi bir kazanç artışı yaşamaya başladım bu bir hata mı yoksa gerçek mi ? rtx 3060 ile günlük ort 40 tlde iken 78-90 a çıkmaya başladıEthermine seni kazıklıyor, Nicehash kullanıyorum 60 MH/S ile günlük 17 dolar alıyorum şuan
nasıl yani ? güneş sistemli evlerde elektirik fatura yok mu10 günlük ciro baya düşmüştü fırladı yine tek kartla muazzam kartı 12k ya aldım 3 aydır mining yapıyorum eth yükselmesiyle 3 ayda 16k gelir güneş paneli sistemi olduğundan elektirik masrafı yok.
Geçici ama gerçek, ama ne kadar süre geçici o kısmı bilmiyorum bana epey sürecek gibi duruyor şuan Nicehash de kazançlar adeta uçuyorben de nicehash kullanıyorum son günlerde ciddi bir kazanç artışı yaşamaya başladım bu bir hata mı yoksa gerçek mi ? rtx 3060 ile günlük ort 40 tlde iken 78-90 a çıkmaya başladı