5060ti ekran kartım var ve monitörümü 1080p'den 2K ya güncellemek istiyorum. Bilgisayarı gündelik hem singleplayer, csgo valorant gibi oyunlarda hem de Tv gibi film,dizi,futbol izlerken kullanıyorum. Mevcut durumda ASUS VG279 27" IPS Panel 144hz ekran kullanıyorum. Bu kullanımda IPS mi yoksa VA panel mi daha iyi olur bilemediğim için size danışmak istedim. özellikle Şu üç monitör arasında kaldım ;
KTC 27'' H27T22C
MSI 27" G274QPF E2
Samsung Odyssey G65B
Günlük kullanımda özellikle dizi film izlerken VA panel iyi olur mu bilemedim fakat G65B'nin hem oyun performansının iyi olmasıdan hem de TV gibi arayüzü ve kumandası olmasından dolayı kararsız bıraktı ve tecrübenizden yararlanmak istedim. Farklı monitör tavsiyeleriniz olursa değerlendirebilirim . Bütçem Max 10000TL bandında. Samsung'ta kendi sitesinde indirim kuponum olduğu için değerlendirebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
KTC 27'' H27T22C
MSI 27" G274QPF E2
Samsung Odyssey G65B
Günlük kullanımda özellikle dizi film izlerken VA panel iyi olur mu bilemedim fakat G65B'nin hem oyun performansının iyi olmasıdan hem de TV gibi arayüzü ve kumandası olmasından dolayı kararsız bıraktı ve tecrübenizden yararlanmak istedim. Farklı monitör tavsiyeleriniz olursa değerlendirebilirim . Bütçem Max 10000TL bandında. Samsung'ta kendi sitesinde indirim kuponum olduğu için değerlendirebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.