45 50k varken i3 işlemci mi almayı düşünüyorsunuz.Monitör - Klavye - Mouse belli onları çıkarırsak geri kalan tüm sistem için bütçem 45-50K hocam.
45 50k varken i3 işlemci mi almayı düşünüyorsunuz.Monitör - Klavye - Mouse belli onları çıkarırsak geri kalan tüm sistem için bütçem 45-50K hocam.
Hocam amacım şu,45 50k varken i3 işlemci mi almayı düşünüyorsunuz.
Emin ol ki bu işe bulaşınca bir sistemi 7-8 sene kullanman İmkansız gibiHocam amacım şu,
Asus, İntel ve Samsung parçalardan oluşan bir sistem toplamak ve bunu 7-8 sene kullanmak. Asus'da bir GPU bile 5-6K dan başlıyor bu nedenle bütçem tarayıcı için bile olsa 40-50K olmak zorunda yoksa bu sistem toplanmıyor. Nereden kısabilirim diye düşündüm işlemci geldi aklıma.
Marka takıntısına gerel yok.Kazıklanmak istemıyorsanız tabi.Hocam amacım şu,
Asus, İntel ve Samsung parçalardan oluşan bir sistem toplamak ve bunu 7-8 sene kullanmak. Asus'da bir PSU bile 5-6K dan başlıyor bu nedenle bütçem tarayıcı için bile olsa 40-50K olmak zorunda yoksa bu sistem toplanmıyor. Nereden kısabilirim diye düşündüm işlemci geldi aklıma.
Düzenleme: PSU yazacağıma GPU yazmışım o kısmı düzenledim.
5600G mükemmel bir işlemci , hem oyun oynatır hem az güç tüketir, Stok fanla bile kullanabiliyorsun.usta onun yerine apu 5600G 7600 falan al
5600g imparator edit ne zaman gelir hocam5600G mükemmel bir işlemci , hem oyun oynatır hem az güç tüketir, Stok fanla bile kullanabiliyorsun.